Skocz do zawartości
IGNORED

FORUM TEMATYCZNE NIE PYSKOWNICA

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

kalimorfa

...tylko dzikich zwierząt brakuje na arenie.....

To Ty nie masz dzikiego zwierzaka? Eeeee! Ty stary zboczku, Ty! Idź pokazuj studentkom co masz pod płaszczykiem! Ściemniecz je...Tfu!

ja jestem zwierzakiem z mupet show i gram na perkusji i śpiewam

aaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłuuuu

aaaaaaaaaaalłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłuuuuuuu

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Siup siup

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

kalimorfa, 11 Gru 2007, 12:55

>Drodzy Forumowicze!!!!

>

>Ja była bym za tym żeby wprowadzić blokadę na tematy dotyczące wszelkich ataków personalnych na

>osoby tu piszące,

>mamy zakładki merytoryczne i dobrze

> wprowadziłabym jeszcze podzakładki na bocznicy

>1. filozofia

>2.sztuka

>3.socjologia

>4.informatyka

>5.psychologia,

ja bym jeszcze dodał:

06. buty

07. nowe ciuchy

08. seriale brazylijskie

09. ból glowy

10. orientacja w terenie, czyli która to lewa strona?

11. a nie mowiłam?

oraz wiele, wiele innych, które gdyby spisac to cały świat by ich nie pomieścił.

a propo AUDIO21.pl,po wyszukaj na forum Lukar-pojawiaja sie te same nicki polcajace to forum a tym bardziej ze jest to forum zwiazane ze sklepem audio.pan z tego sklepu wklejal tu swoje ogloszeenia o prace jako redaktora i nie tylko...niki te sporo sie udzielaja na Lukarze w dosyc dziwny sposob i w dziwny sposob zahcecaja do korzystania z AUDIO21.pl...ale to tylko dziejowa teoria spisku...

What's up, folks ?!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.