Skocz do zawartości
IGNORED

nurtujący temat : Znawcy AUDIO - ranking

Gość czubsi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość czubsi

(Konto usunięte)

Długo się zastanawiałem czy ten temat założyć... ale myślę, że to dobry pomysł. Często zastanawiamy się do kogo uderzyć z problemem i... właśnie wtedy jest problem . Moja propozycja jest taka : piszemy trzy propozycje z numeracją od 1 do 3 i z punktami od 3 do 1. nastepnie krótko uzasadniamy dlaczego właśnie tak a nie inaczej

Niektórzy spytają dlaczego ten wątek w stereo więc odpowiadam : 1) a dlaczego nie ? 2) bo nasze problemy -szukających dobrego brzmienia- dotyczą generalnie stereo . Fakt zdarza się , że jednego gościa uważamy za dobrego fachowca a za chwilę ktoś po nim jedzie ... Nie o to chodzi żeby kogoś tu wywyższać (stąd pomysł uzasadnienia za co człowieka doceniamy czy za co mu dziękujemy) ale raczej komu można zaufać. Tych którzy wpadną na pomysł zrobienia listy odwrotnej (tych nie polecanych ...) uprzedzę : załóżcie sobie inny wątek . Ja na początek :

1) Hammond - jako jedyny zgłosił się z propozycją pomocy naprawy "trudnego sprzętu" - 3 pkt.

2) Piotrek608 - za obiektywną ocenę sprzętu ... bez zakrapiania ocen osobistymi preferencjami -2 pkt.

3) Foni - za wytrwałość i samokrytyczną ocenę własnych osiągnięć - 1 pkt.

Co jakiś czas będę podsumowywał ! Proszę od razu by w tym wątku nikogo nie obrażać !

Pozdrawiam i zapraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.