Skocz do zawartości
IGNORED

Jak wyjsc z 'Progressive Scan' ?

buba

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam DVD PIONEER DV565, na czas oglądania filmów przełanczam sie na 'Progressive Scan' bo obraz jest lepszy. Zawsze po obejrzeniu filmu wracam na zwykle 'scart' żeby dzieciak jak sobie włączy bajkę to miał dźwięk w TV. Ale jakoś zdarzyło mi sie ze wyłączyłem DVD z włączonym 'progres....' i po ponownym włączeniu brak obrazu na TV. na żadnym gnieździe niema sygnału a wyjść z progres... nie mogę bo nie widzę menu. Na wyświetlaczu w DVD nie widać menu wiec tez podejrzeć nie sposób, zna Ktoś rozwiązanie tego supełka ? może jest jakiś sposób żeby zresetować sprzęt i wrócić do ustawień fabrycznych ? a może Ktoś kto ma taki sam model poda mi kolejność naciskania klawiszy żeby przelączyc to na 'ślepo' ?

https://www.audiostereo.pl/topic/38636-jak-wyjsc-z-progressive-scan/

Kurcze pomogło !! dzięki Ci wielkie za podpowiedz ! Mikołaj z płytkami idzie a ja bez sprzęciku bym był....

wesołych świat !!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-1537-100006220 1198325148_thumb.gif

post-1537-100006221 1198325148_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.