Skocz do zawartości
IGNORED

Philips-42PFL7662D/12 - współpraca z PC

kristo1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

proszę o wyjaśnienie kogoś biegłego w temacie.

Zamierzam kupić takie lcd Philipsa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Producent w specyfikacji podaje, że obsługuje on następujące rozdzielczości:

Formaty komputerowe 640 x 480, 60, 72, 75, 85 Hz , 800 x 600, 60, 72, 75, 85 Hz , 1024 x 768, 60, 70, 75, 85 Hz

Formaty wideo 640 x 480i – 1 Fh , 640 x 480p – 2 Fh , 720 x 576i – 1 Fh , 720 x 576p – 2 Fh , 1280 x 720p – 3 Fh , 1920 x 1080i – 2 Fh , 1920 x 1080p –

Tv nie ma wejścia vga, w instrukcji napisali, że można go podłączyć do PC jedynie przez wejście hdmi.

Najwyższa rozdzielczość formatu komputerowego to 1024x768 - czy to znaczy, że po podłączeniu do PC nie wyświetli pulpitu, ani nie uruchomię gier w wyższych rozdzielczościach?

Interesuje mnie zakup tv lcd 42 cale i stworzenie media center, mam okazje nabyć ten tv po okazyjnej cenie, ale jeżeli nie da się uzyskać większej rozdzielczości w grach, to byłby dla mniebezsensowny zakup.

Proszę o wyjaśnienie kwestii, a przy okazji o opinię o tym telewizorku, mam okazję kupić go za 3300 zł, jednakże jeśli nie będzie współpracował dobrze z PC, to odpuszczę sobie go.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.