Skocz do zawartości
IGNORED

25-lecie rocznicy ślubu- SREBRNE GODY

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dziś obchodzimy z żoną (pierwsza i jedyna) 25 rocznicę ślubu. Jestem dumny bowiem wielu kolegów i znajomych porozchodzili się ze swoją druga połową. Mi się "udało" i jestem z tego powodu szczęśliwy. Dziś to formalność, czyli uroczysty obiad w gronie rodzinnych a główne świętowanie odbywało się przez ostatni miesiąć na Antylach, gdzie woda o tej porze roku ma wyższą temperaturę od powietrza.

A jak inni forumowicze obchodzili / obchodzą taką uroczystość ?

...Kolejnych 25 lat szczęścia u boku małżonki

(z dedykacją dla Niej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Widzisz prosty ćwoku. Normalnie za taki tekst powinienem wybłubać ci oczy i wyszczać się na twoje zdychające zwłoki. Z okazji że są święta przemilczę to.......... .

Zydelek, 26 Gru 2007, 23:48

>Widzisz prosty ćwoku. Normalnie za taki tekst powinienem wybłubać ci oczy i wyszczać się na twoje

>zdychające zwłoki. Z okazji że są święta przemilczę to......

no to pięknie sie pan zaprezentował na antenie przed milionami słuchaczy....

a propo antyli musiałes czekac az 25 lat zeby tam poleciec...trochę żałosne.

... nie wiem, po co zakładać taki wątek dla tetryków-heteryków? życzę ci Zed co najmniej drugiej takiej ćwiartki w zdrowiu i szczęściu i z tą samą babą! ;-p

Wrrrrroammm...!!!

x.

>Zydelek

No cóż?ja mam to juz za sobą , a Wam życzę następnych 25.Szmat czasu nie? a ile wspomnień.Faktem jest że teraz to jak by mniej modne. Pozdrawiam Zbyszek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.