Skocz do zawartości
IGNORED

Pare przemysle i spraw ktore musialem..

DawidM

Rekomendowane odpowiedzi

..napisac. Pisze tego watke, bo wiele osob szuka(szukalo) zestawu, a jesli szukalo zestawu, to i pewnie szukali porad(w tym i ja). Jednak odnosze wrazenie ze, zbyt duza ilosc osob czyta te porady, ale nie wnosi nic od siebie. Nastepstwem tego, sa takie sytuacje ze pan X "slepo" sluchal porad, i po zakupie zestawu jego buzia sie rozszezyla, ale nie na skutek pieknego dzwieku, ale na skutek jego rozczarowania. Przeciez wystarczylo tylko troche pomyslec i "obrobic" te cenne lub mniej cenne rady, wg. wlasnych preferencji. Przeciez kazdy z Nas slyszy inaczje, mieszka inaczej i co najwazniejsze mysli inaczej. Choc zdarzaja sie podobienstwa , to sa to tylko podobienstwa a nie taka samo kopia. Wiec zanim kupicie i wysluchacie wszystkich rad, to wezcie je do kupy, ocencie wg wlasnych preferencji, wybierzcie sie na odsluch(jesli warunki pozwalaja), chocazby do glupiego MM (sa w wiekszosci miast nawet tych mniejszych) i posluchajcie. Przeciez o to w tym chodzi zeby Muzyki sluchac, cieszyc sie upragnionym zestawem, a nie glowic sie caly rok, co by tu jeszcze polepszyc(bo cos mi nie gra). Dzieki za przeczytanie posta. Mialem to na sercu, wiec napisalem. Jesli choc jedna osoba bedzie zadowolona z swojego zakupu a ten post ja nakloni do myslenia to bede szczesliwy.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

https://www.audiostereo.pl/topic/38898-pare-przemysle-i-spraw-ktore-musialem/

przepraszam za literowki.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Kto tego watke oszuka, a jesli pewnie to wg. wlasnych preferencji szuka(szukalo).

Przeciez kazdy (zdarzaja sie podobienstwa) wystarczy ze tylko troche pomysli !

Nastepstwem tego (ale nie na skutek pieknego dzwieku) kazdy z Nas slyszy inaczje,

mieszka inaczej, wyslucha wszystkich rad i to wezmie je do kupy ( bo mysli inaczej) !

Moja buzia by sie rozszezyla, wystarczylo ja tylko troche "obrobic" wg. wlasnych preferencji.

Przeciez o to w tym chodzi zeby przeczytac tego posta i byc szczesliwy, a nie glowic sie caly rok,

co by tu jeszcze polepszyc w wiekszosci miast (nawet tych mniejszych) !

Nic dodać, nic ująć... poz tym, że znakomita większość tutejszych bywalców może co najwyżej pomarzyć o wizycie w sklepie typu MM, nie mówiąc już o wypożyczeniu czegokolwiek. Ten problem dotyczy również mnie, miszkańca 120tys. wioski.

netboy, 30 Gru 2007, 17:27

>ja kiedyś sobie zamarzyłem, żeby nigdy !nie wchodzić do sklepu typu MM :) marzenie się spełniło i

>ciesze sie muzyką ze sprzętu dla idiotuf :P

A skąd Waść jesteś i gdzie bywasz? Zapewne Warszawa, Gdańsk czy coś w tym stylu :)

zapewne Gdynia, tylko nie wiem jakie to ma znacznie skoro i tak gro sklepów z audio z tak zwanego prawdziwego zdarzenia jest w stolycy. więc dostęp do nic mamy pewnie podobny a MM to samo zło :)

tania prowokacja..ziew!! chyba ta wasza klasyka poprzewracala Wam w glowach;) btw. jak mozna takiej muzyki sluchac;)

krotko i na temat to bedzie fuck it! nie wiem po co te podchody;)

aha i jeszcze jedno do Pana o pseudo kolekcjoner, jesli myslisz ze pisze tak jak Ty to celowo napisales, to jestes w bledzie. Zmartwie Cie, ale nie jestem pokoleniem czatownikow ktorzy sie pozrafiaja i sie cmokaja. Pisze bez polskich znakow, bo jest szybciej i wygodniej. Jesli tego nie rozumiesz, nie musisz nic pisac, bo wlasnie wyszedl jakze niski poziom kultury wlasnej i spolecznej. Polecam pare wykladow z socjologii ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.