Skocz do zawartości
IGNORED

....nie kupujcie nudnych wzmacniaczy..

Gość Arek__45

Rekomendowane odpowiedzi

Dla jednych dawno dla innych nie.

rx-v361 jest słaba ale nie o to chodzi przecież, gra czysto i tyle. Zmieniłem bo chciałem coś mocniejszego i bardziej wydajnego prądowo.

A tak pro po to nie pisałem do Ciebie tylko, zauważ że ogólnie;)

pozdro/

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Alez ja nic nie wciskam,tylko zauwaz ,niedlugo minie rok i nikt nie zaproponowal nic ciekawszego.

Nie pracuje dla tej firmy a tylko smakuje tym co wyprawia z dzwiekiem ten wzmacniacz.

Wlasnie slucham dzis 17 ta plyte....:)

Arek__45:

> niedlugo minie rok i nikt nie zaproponowal nic ciekawszego.

Skąd pewność? Posłuchałeś każdego wzmacniacza, o jakim była mowa w ciągu wspomnianego roku? Każdy porównałeś z tym swoim objawieniem?

Ja w ostatnim okresie usilowalem dwa razy kupic NVA od tej firmy jako uzywany. Pierwszy raz nie wygralem aukcji, a ostatnio wygralem aukcje - wysylka na caly swiat - i dodatkowo bylo podane:

Do Polski - GBP 20,00. Jakiez bylo moje zdumienie, jak po niewiele ponad godzine po wygraniu aukcji otrzymalem e-maila:

"Sorry I cannot ship to Poland."

A skąd Twoje przekonanie, że nikt nic "ciekawszego" nie zaproponował?

Były wielokrotnie organizowane akcje "puszczenia" w obieg urządzeń czy kabli do przetestowania. Skoro firma produkuje tak interesujące wyroby, zrób coś konstruktywnego i zorganizuj egzemplarz wzmacniacza do testów forumowych. Na pewno znajdą się chętni do takich testów...

Wtedy będzie można częściowo zweryfikować Twoje przekonanie odnośnie wyjątkowości tych urządzeń. Jeżeli takowymi się okażą, na pewno pojawią sie też chętni do ich kupna...

pzdr

P.S. Design urządzeń z ostatnich zdjęć podoba mi się, ale pod warunkiem, że nie jest to obudowa plastikowa i nie świeci na niebiesko z nóżek - że to tylko odblask lampy :)

No ale cena niestety nie jest już przyjazna dla nękanego kryzysem Kowalskiego :(

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Z ta wysylka rzeczywiscie dziwna sprawa.Nie mam kontaktu z firma jak mysla inni ale postaram sie dowiedziec co sie dzieje.Wlasciciel wraca ok 23go.

No niestety to nie watek "......nirvana " ale i z tego watku chyba nic nie krazy po forum.

Myślę, że mój wzmacniacz gra lepiej od NVA! Ale wiesz, nie szukam, więc i nie słucham innych ani tego konkretnego...

Ale tak myślę... Jak i Ty uważasz nie szukajac i nie konfrontując :)

pzdr

najlepszy był wpis arka jak wkleił zerżnięty z ebay cennik urządzeń tych NENE-VENENE-ALELAUDIO słucha ciągle jednego dwudziestopięcio letniego nenenavalejaaudio i na tej podstawie stwierdza że nie ma nic ciekawszego a zdjęcia które tu wkleja to czysta jego fantazja pewnie nie miał z nimi nawet kontaktu wzrokowego poza monitorem czego nie można powiedzieć o wielu wielu wielu użytkownikach forum którzy słyszeli wiele wiele wiele innych urządzeń a Arek buja w obłokach że nie ma nic lepszego powiedzcie mi jak można być takim nudziarzem ? no JAK ?

E tam: równie. Mój gra dużo ciekawiej! Oczywiście to tylko moje silne wewnęrzne przekonanie, bo przecież Twojego nawet nie słyszałem :)

Okej, nie warto kruszyć kopii, podtrzymuję swoje zdanie, że egzemplarz udostępniony do testów forumowych pewnie miałby szansę uwiarygodnić lub pogrążyć tytułowy wzmak, ale skoro nawet kupić go kolega nie mógł...

pzdr

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Cennika nie zamieszczelem ja tylko ktos inny.

A co do tych monoblokow powyzej za 3500 £ to mozna je kupic w skromnej obudowie za 1000 £ jako A 80 Znacie firme ktora tak postepuje ?

Mowienie o tym czego to ja nie sluchalem uwazam za zbedne.Chyba nie myslicie ze wszyscy majacy godny uwagi zestaw rejestruja sie na forum.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.