Skocz do zawartości
IGNORED

Telewizor LCD 32LB75-czy ktoś zawieszał?

monolit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Tak jak w temacie jestem posiadaczem telewizora LG 32LB75 z serii ArtDesigne.

Co do jego własności technicznych cieszących oko nie mam zarzutu, niemniej jednak zawsze coś...

problem w zawieszeniu go na ścianę. Nie wiem ale te 4 otwory na śrubki fi 3mm wydają mi się zbyt małe!

zakupiłem już uchwyt z myślą o najbardziej pasującym kształcie, ale jednak po przykręceniu nie wydaje mi się aby te otwory były solidne. Jak ruszę uchwyt to tak jakby był jedynie przykręcony do plastikowej obudowy (po prostu się rusza)

Czy ktoś ma taki telewizor i już wisi????

Proszę o wpisy

mam plazmę 42" która waży bagatela 40kg. i trzyma się na ścianie 4 śrubami 10-tkami a do obudowy plazmy jest przykręcona jeszcze mniejszymi. Jeżeli uchwyt ma certyfikaty zgodności to nic się nie stanie (ja od zawieszenia codziennie sprawdzałem czy uchwyt nie wychodzi ze ściany i jakoś "gnój" nawet przy szarpaniu nie chce :-D. Rozstaw otworów i wzmocnienie mocowania LCD i PDP określa norma ISO, wytrzyma :-) niemniej obawy bym miał jeżeli uchwyt kosztował 100PLN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.