Skocz do zawartości
IGNORED

Naj konfiguracja Creek jaką słyszeliście

rogus

Rekomendowane odpowiedzi

-> broy: Ładnie i celnie to ująłeś. O Creek'u. Mnie ostatnio jakoś nie chce się wysilać z opisami. Czytam innych. Sama naga prawda. W dechę : )))))

Ale to było duużo wcześniej niż piszesz.

Ciekaw jestem w tym miejscu opinni innego naszego Kolegi: pw, bo ciekawie pisze, miał mój system marzeń i fajna recenzja w dziale opinie Harbethów jego autorstwa - polecam zapoznać się wszystkim:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Budzi mój szacunek.

* * *

Zestaw 1. był boski. Jak dla mnie mogliby to powtarzać co roku, a i tak siedziałbym z rozdziawioną gębą i maślanymi oczami, bo trudne do pobicia z uwagi na cechy o których napisałeś. Szczyt ?

Dostać coś takiego od Mikołąja na święta...

I jakiegoś dobrego analoga z preampem... : )))

Cieszę się, że nie tylko ja to pamiętam i jest mi straaasznie miło, że ktoś podziela mój muzyczny gust, preferencje i oczekiwania, choć może za dużo powiedziałem.

A co do blues to ze mnie bluesman, jak z koziej...

Nie omieszkam jednak posłuchać czegoś z Twoich propozycji. Dzięki.

Byłem kilkam lat temu na [rzegladzie zespołów bluesowych pod olsztyńskim zamkiem w fossie i jak to jest blues to jestem za. podobało mi się, ale żadnej z formacji nie znałem. Były to nasze rodzime.

A chłopaków z NH nie słucham już od wielu lat. Kupiłem płytę, bo darzę ją szczególnym sentymentem, zwł. kilka kawałków. No i długo jej szukałem. Ktoś z naszych wspólnych Kolegów z forum dziękował mi na priva za jej polecenie - to miło, że komuś sprawiła taką radość : )))

Teraz na celowniku mam K.D. Lang i płytę - pewno niedostepną w Polsce Zbiga. (Tę od Lacrimosy.) Ew. inną. Fotkę okładki - zamieściłem chyba na forum. Zamierzam być w Wa-wie w tę sobotę i odsłuchać przy okazji to i owo.

Pozdrawiam również.

Ukryta Zawartość

To ta płyta.

[obrazekLUKASZ-58714_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.