Skocz do zawartości
IGNORED

Panasonic 37PV70 + obrotowa podstawa

house

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam zamiar kupić sobie w/w model tv ale potrzebuję do niego obrotową podstawę. Wiem że w zestawie jest podstawa ale przytwierdzona na stałe, bez regulacji. Może ktoś z was spotkał się z tym w jakimś sklepie internetowym, na allegro lub gdziekolwiek. Na panasonic.totu.pl nie ma. Dzwoniłem do lokalnego serwisu, też nie mają.

Może się to wydawać błachą sprawą ale akurat taki mam rozstaw w pokoju że oglądam tv z różnych miejsc i to bardzo by mi ułatwiło życie.

Z góry dzieki za jakiekolwiek informacje

Pozdr

https://www.audiostereo.pl/topic/39321-panasonic-37pv70-obrotowa-podstawa/

Problem w tym, że oryginalny panasonic jest o jakieś 100% droższy od tego Vogelsa. Sam kupiłem vogelsa do mojej plazmy (800PLN ruchomy uchwyt ścienny), a oryginał Panasa sztywny bez regulacji 1200PLN, parodia rzekłbym.

Witam a może przyjżeć sie plazmie HITACHI 42PD9700 z obrotową podstawą sterowaną pilotem wg.mnie nieustępuje w niczym panasonic 42PV700 i ma lepszy dzwięk ,wygląd za podobne pieniądze(i cyfrowy tuner DVB)

>(i cyfrowy tuner DVB)

i użyjesz go do????

>i ma lepszy dzwięk

wow, a ktoś w KD używa tych minigłośniczków to czegokolwiek?

>wg.mnie nieustępuje

i tego nie neguję :-) bo każda plazma bije LCD :-), a Hitachi to baaaaardzo zacna firma!!!

W kilkunastu miejscach jest nadawany sygnał dvb np.Skrzyczne,tak słucham dzwięku z plazmy jak niechce robić sąsiadom dyskoteki(plazma ma łączną moc audio 36W co niejest znowu tak mało),poza tym panasonic PV 700 ma matową matryce ale co z tego jak dokoła są ramki z dziadowskiego błyszczącego czarnego plexi który na dodatek dobrze przyciąga kurz, klapka przykrywająca gniazda z przodu wygląda na bardzo delikatną (srebrny plastyk).W Hitachi front jest przykryty hartowanym szkłem oprucz głośników po bokach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.