Skocz do zawartości
IGNORED

jvc wieża - warto kupic?czy lepiej dual?

ostal1985

Rekomendowane odpowiedzi

witam.mam obecnie wieze duala studio concept serie 65 na pilkota( wzmak 6065,cd 1065,tuner 7065,i deck 8065)....brzmi niezle ale bym na cos wymienil...zainteresowalo mnie ostatnio JVC - sluchalem serie digifine ale z wiadomomych powodow nie kupie jej bo po pierwsze jest za droga (kompletna wieza ok 3 tys zl) a po drugie troche z amocna dla mnie.....w allegro znalazlem wieze kompletna na pilota - wzmacniacz AX-R337 , cedek XL-V235 , tuner TUNER FX-535 , deck TD-X335....warto sie tym zainteresowac?

link:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zgadzam się z pszedmówcą;)

lepiej kup jakieś używane normalne cd i wzmaka, narazie zostaw głośniki, kiedyś je wymienisz jak będziesz chciał, te wieże JVC to w sumie tylko słuchałem z dwóch modeli takich nowszych ale... no niestety jakość marna

glosnikow nie amm zamiaru wymieniac nigdy - chyba z etrafi mi sie ladna para Bose 901 to wymienie fronty....te 601 mam ladne i graja super.....dzwiek bose mi wyjatkowo odpowiada i chce sie go trzemac

czyli nie cały wzmacniacz tylko... końcówke mocy? niewiem czyjest sens w sumie. do kaset to niemam żadnego pojęcia co kupić, cd to jakies HK albo denona używanego myśle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.