Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha rxv461 + dali concept 2 = ???

rajan

Rekomendowane odpowiedzi

Noszę się z zamiarem zestawu jak w temacie. Tak naprawdę pierwszym pomysłem była Yamaha Pianocraft E810, ale skoro za niewiele większe pieniądze mogę ampli i porządne kolumny to czemu nie?

Pianocraft mnie nie zachwycił, a dokładniej głośniki - brakuje im "kopa". Poszukuję zestawu do pokoju 24m2, który będzie mi służył do słuchania muzyki i czasami do kina :-)

Yamaha RXV461, dlatego że podobno jest niezła i nie kosztuje majątku (~1200 PLN).

Dali concept 2, dlatego że są bardzo dobre i niedrogie (~800 PLN). Na razie nie chcę głosników podłogowych.

Taki mam budżet - 2000 PLN. Czy jest coś co mógłbym zmienić w tym zestawie na lepsze? No i czy może ktos już słuchał takiego zestawu?

W późniejszych planach jest zakup jakiegoś suba (Yamaha?) i może głosnika centralnego, z dużym wskazaniem na "może" :)

Czekam na wszelkie opinie, porady i ewentualne pytania.

https://www.audiostereo.pl/topic/39911-yamaha-rxv461-dali-concept-2/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.