Skocz do zawartości
IGNORED

ciekawy zestaw budzetowy

pal55

Rekomendowane odpowiedzi

W zasadzie moze nie powinienem zakladac nowego tematu bo nie jestem w stanie opisac dokladnie zestawu, ale ... na forum pojawia sie duzo pytan o zestawy budzetowe, a ja mialem dzis (przypadkiem) okazje sluchac naprawde ciekawego. I co to bylo - otoz w Audio Forte zalatwialem dzis pewna sprawe, a w malym pokoiku cos calkiem ciekawie gralo. Nie wytrzymalem i wlazlem tam oczywiscie, a tam gra sobie zestaw Harmana (3000 pln, z czego CD 1000 - to wskazowki zeby rozpoznac, ktore to klocki bo nie zakonotowalem oznaczen) wraz z ... glosnikami za 1600 pln (para!). Otoz te glosniki to Visatony - nie maja nawet jeszcze nazwy (a przynajmniej w AF jeszcze jej nie znaja) a graja ... :)) Obawiam sie, ze spokojnie moga "wykosic" np Hyperiony, Vivace i pare innych glosnikow w cenie ok 2 tys pln i nawet troche powyzej. Nawet tych z Was, ktorzy juz "wyrosli" z budzetowki zachecam do chocby krotkiej wizyty w AF bo gra to naprawde ciekawie (nie mowie, ze kupicie, ale zawszec to nowe doswiadczenie), a tych ktorzy poszukuja budzetowego zestawu jak najbardziej zachecam do posluchania wlasnie tego.

PS dodam, ze nie jestem w zaden sposob zwiazany z AF - w pewnym sensie mam wrecz z nimi "na pienku" :))

https://www.audiostereo.pl/topic/4012-ciekawy-zestaw-budzetowy/

Hmm, Panowie z Audioforte.

Bardzo bym prosil o zdjecia pienka z Waszych relacji z pal55, czyli przemilym Markiem.

Inaczej zadnej myjki (a i zadnego plynu do niej moj kolega w sobote nie kupi:) ) ani wiecej zadnej milej uwagi pod Waszym adresem nie bedzie z hienkowych ust:)

A tak powaznie to pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.