Skocz do zawartości
IGNORED

Jak sie nazywa polski producent kabli?

filip

Rekomendowane odpowiedzi

tak wlasnie cos teraz sobie przypomnialem ze ktos mi juz to mowil. Niestety nie mam recenzi . To byl numer 4/2002 audio video. Slyszalem ze ten kabel interkonekt + glosnikowy (wartosc 1.200 PLN razem) niektórzy podpinaja do bardzo drogich systemow.Slyszalem ze jest b.dobry. Ktos to potwierdzi albo zaprzeczy?

Korzystają z głośnikowego na Boya w Audiofilu w Wa-wie, podłączając do Audio Note i nie tylko. Wystarczy ?

pal 55 wybrał duecik Nykiela do swego systemu spośród kilku innych.

Czytaj jego "o mnie".

Frycu Nykiel dalej dziala w Pile jest tam sklep nazywa sie SONUS(ul Towarowa) gdzie mozna bez problemu znalezc wszystko co ten Pan wymyslil i wyprodukowal.Kable sa naprawde godne uwagi.Nie wszystkim jest tam co prawda "po drodze" ale np. wakacyjne wyjazdy nad morze mozna tak zaplanowac aby Pila znalazla sie na trasie - warto.

Dawno tam nie bylem i tak naprawde niewiele pamietam ale stosowne pomieszczenie z wygodna kanapa jest a i sprzet do odsluchu byl zacny.

Obsluga na wysokim poziomie(wlasciciel to kumpel producenta).

Najlepiej dogadac sie telefonicznie(niestety numeru nie znam).Namiary sa czesto na stronach dystrybutorow sprzetu.

Masz racje mnie tez to zaskoczylo praktycznie nie widzialem tam podstawkowcow.Sprzedawca staral sie udowodnic wyzszosc opcji podlogowej.Pamietam ze staly tam kolumny Nykiela(takie zaokraglone prawie jak "balwanki").Na pewno na wybor sprzetu do sprzedazy ma wplyw lokalny rynek a wlasciwie jego brak - czytaj bieda.Pila byla kiedys sporym i zamoznym miastem - teraz to nedza i rozpacz.

Dawno tam nie bylem ale jak bedzie okazja to Sonus-a zalicze.Dobrze ze ten salon nie podzielil losu innych po ktorych zostalo tylko wspomnienie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.