Skocz do zawartości
IGNORED

JAK SIE ZAPISAĆ DO PIS ?:)

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

muls, 16 Lut 2008, 12:21

>macius a ty mozesz sobie tą twoja miłość zwrócic do ojca przenajswietrzego rydzyka .Bo bardzo mu

>bedzie ostatnio potrzebna.Przełozeni ,a wiec sam pan bóg -juz go tak nie lubią.

Od kiedy to przełożonym o. Rydzyka jest Michnik?

I kiedy to właściwie lubił o. Rydzyka?

P.S. Jak myślisz, czy "przełożeni" drugi raz odeślą o. Rydzyka "na misje do Afryki"?

electro, 16 Lut 2008, 12:17

>lanca

>zapisac sie mozesz, jeden glupek wiecej, ale nie licz ze bedziesz wiecowal i nie bedziesz musial do

>fabryki na 7a chodzic jak do tej pory, taki putra sie w dobrym czasie zapisal i szybko przestal stac

>na tokarce, teraz glomby nie macie szans na szybka kariere z chloporobotnika na politykiera,

>zostanie wam tylko bocznica miekkie fiuty....chyba jestem zlosliwy, lubie sie jednak z was posmiac,

>to chyba o was ziemkiewicz pisal polactwo...

No ataaa, wykształciuch przeczytał i jak zwykle nie zrozumiał.

Elelktro ("ja twoj sługa, ja twoj rabotnik") zamiast o 7 a.m. lepiej napisz nam o której ty KOŃCZYSZ robotę, ha! :)

daj spokój mulsowi

w stresie jest, bo mu te kury po komputrze łażą

"będzie ostatnio potrzebna" - już mu czas przeszły na przyszły włazi

a może facet się rozckliwił na starość? nostalgia za dawnymi czasy naszła....? ech...

dobra - nie troluję już więcej lancasterowi w wątku,

bo muls na przykład pomyślał, że on ten temat dla jaj założył

i kur zaczął szukać

spadam

dudivan

trudne pytanie, mojej grupy zawodowej kodeks pracy do niedawna wogole nie obowiazywal, okolo 300 h/miesiac zdazalo sie pracowac, teraz dalem na luz, mam wolny weekend, czytam sobie anglojezyczna literature i siedze na forum, jest super, mam wreszcie duzo czasu....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

elo, zaraz tam o nas....ziemkiewicz pisał o glupkach co to za mocno sie wczuwają...własnie o takich burakach jak Ty którym sie wydaje ze wiedzą co kto i po co robi...a dla mnie liczą sie wyniki...wystarczy napisac ze chce sie do PiS zapisdac i zaraz sie znajdzie ekipa moherowego polactwa co to im sie znów wydaje ze mają słuszną słuszność :))))

muls, miło mi Cię gościć w wątku....nie znasz kogoś z PiS ? Najlepiej 2 osoby :)

electro, 16 Lut 2008, 13:32

>dudivan

>trudne pytanie, mojej grupy zawodowej kodeks pracy do niedawna wogole nie obowiazywal, okolo 300

>h/miesiac zdazalo sie pracowac, teraz dalem na luz, mam wolny weekend, czytam sobie anglojezyczna

>literature i siedze na forum, jest super, mam wreszcie duzo czasu....

No i git.

Myślałem że z tobą gorzej.

Lanc, a moze napisz do blizniakow, jak zobacza Twoja bezinteresowna ideowosc, to masz rekomendujacy duecik, moze nawet honorowe czlonkostwo dostaniesz ;-) Tym bardziej, ze zdaje sie, soon zwolni sie miejsce po trzecim blizniaku ;-)

lancaster, 16 Lut 2008, 14:04

>.nie znasz kogoś z PiS ? Najlepiej 2 osoby :)

Tyle na forum oj-gewałt z tymi PiSiorami, apeli o zamykanie wątków, oskarżania o manie sraczki a jak przyjdzie co do czego to trudno 2 ze świecą znaleźć.

Te jary, mulsy, Dżambno-dżety, józwy, Iwaszczukiewicze to chyba z wiatrakami walczą!

Panowie, zamiast pomóc i śledzic z zapartm tchem moja polityczną karierę w najlepszej partii jaka pojawiła sie na terenie kraju po 45r rzucacie mi kłody pod nogi ?

Nie ma co sie oszukiwać...polactwo wyłazi....brrrrr

wkamil, z zakladaniem partii jest wiecznie problem....kiedyś z atoposem probowolismy zalożyć kościól i dupa.

....niby chcesz otworzyć wlasną partię a za chwilę sie pewnie okaze ze ma być o profilu lekko nazistowskim, albo przynajmniej bojówki młodziezowe mile widziane....tu to przynajmniej wiem co jest grane.... no i jestem pisior...codziennie dziękuję Bogu ze dal mi 10 lat życia apolitycznego.... jezeli masz jakis pomysl na partie to oczywiscie mozna pogadac...ale co z tego wyjdzie....w Polsce pewnie to co zwykle ?:)

Nowy, tak, tak...prosze mi tu nie dramatyzować, bo będę robił kłopoty z przyjęciem do partii w czasach kiedy członkostwo w niej będzie OBOWIĄZKOWE ! >;( :)))))))

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Panowie, nie jest źle !:)

Być moze niebawem bedę prawdziwy pisdrak...nie jakis tam wyimaginowany przez kilka bezzębnych forumowych wrózek, ale taki 100% pure moherek. Na razie jednak nie chcę zapeszac. Gratulacje będę przyjmował w stosownym momencie - poinformuję :)

Pozdrawiam

.Jedyna miarka jaka mi została to tzw..... kaczomiar.Wszystko powyzej do zaakceptowania.Ponizej ty i cała reszta......Oczywiscie ze kaczomiar moze ulec zmianie.Na razie powyzej wodza nie podskoczysz, tak wiec kaczomiar pozostaje jednostka głupoty.A ty ciągle nizej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.