Skocz do zawartości
IGNORED

JAK SIE ZAPISAĆ DO PIS ?:)

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

no ja myslalem ze Ty lanca i twoj facet senicz to juz dawno w pisie, zbiorke na show chlopaka dobrze zorganizowales, a takie umiejetnosci sa w partii cenione wiec przyjma Cie bez problemu chyba, zawsze w partii jest potrzebny ktos potrafi sponsorom zawinac makaron za uszy i skrecic kase...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Nowy40, nie osłabiaj mnie....wiadomo ze jak komuś PiS pasował to"inteligentny z horyzontami" nie jest:))))))....a jak dodatkowo jest pisiorem to nie pozostaje nic innego jak dostapić niewatliwego zaszczytu przynależnosci partyjnej....a co sobie bedę zalował ??? ... jedyny problem, ze nie znam zadnych dzialaczy/członków PiS, bo gdybym znał to serio bylbym na okresie próbnym od wczoraj....zresztą gdybym znał kogos z PO to myślę ze sprawa też bylaby załatwiona....oni tak ładnie przeskakują z partii do partii w razie potrzeby....a jak sie jakaś partia konczy to otwierają nową...poza tym nigdy nie byłem w żadnej partii...co to za niemadry komentarz z Twojej strony ? Jeden z inteligentniejszych ludzi na forum, zeby nie powiedziec moim skromnym zdaniem - naj(Piotr) też sympatyzuje z PiS....tak ze moze kwestię gustów/poglądów odstawmy na bok, bo calokształt rządów PiS jest zbilansowany dla gospodarki jednoznacznie pozytywnie....dodatkowo bardzo mi sie podobał Zbyszek....jeden i drugi :) ...zwłaszcza porównując do obecnej miernoty i braku jakichkolwiek pomysłów...wpisujesz się w tą konwencję ?:)

erectro...niby proste a jak co do czego, to pozostaje przeczyać na forum kilka komentarzy specjalnej troski.

wkamil, tez piszę ze wszystko jedno czy bym znał kogoś z po czy z pis to i tak by sie pewnie załatwiło od reki...moze electro zagadnie swojego ala palikota :)

elo, pogadasz z Januszem jak będzie palil fajkę PO ?:)

lanca

tutaj na forum to sie mozesz poonanizowac czy tam popolitykowac natomiast na wejscie w struktury po czy tez pis to za cienki w uszach jestes, widzialem po twoich wpisach ze jestes typem coby chcial zarobic , ale sie nie narobic, czyli klasycznym homo sovieticus, ale nie wiedzialem ze jestes taki naiwny i myslisz ze w tej chwili wejdziesz w struktury partii bez grosza przy duszy i koneksji i bedziesz kaske ciagnal, mialem o twojej inteligencji troche lepsze zdanie i do tej pory uwazalem ze za pisowskiego glupka wioskowego to robi na bocznicy nowa krew czyli maciek m czy tez n....

electro, a ja widziałem po twoich wpisach ze najczęściej nie masz pojecia o czym piszesz....zwłaszcza oceniając innych...ale ze masz az tak chore wiksy to nie wiedziałem.

Chce sie zapisać do PiS nie po to zeby ciągnać jakąs kaske, czy stanowiska, nie interesuje mnie też baunsowanie ani palikot...tak ze nie bądx zazdrosny. Janusz jest twój :))))

....w sumie elo to twóje jazdy są dobre do poonanizowania sie w watku o brykach, suniach itp...nie wiem po co sie meczysz w tematach o których nie masz bladego pojęcia....a już na pewno bladego pojęcia o czyichś intencjach.

już tylko ty, muls i palikot mi wystarczacie zeby sie do Prawa i Sprawiedliwosci chcieć zapisac :)

maciek, wiadomo ze zostalem rozszyfrowany :) ...najgorsze ze przez wioskowego głupka....ludzie wiedzą o sobie wiecj niz sami przypuszczają !:)))))) ....no cóż teraz to mi tylko zostaje trzepac kapuche i zostać prezesem w PiS ...takie hobby.

...a póki co chcialbym sie najzwyczajniej w świecie zapisac do tego ugrupowania....ja nie wiem skad te emocje u kolegów ?;)

maciek, no to spoko....bo ja ich wszytskich lubię....chociaz ich podejście do spraw niekoniecznie....zapewne tylko dlatego że mam inne....bo to niemożliwe zebym przy okazji widzial całosc trzeźwiej od nich ;)

Pozdrawiam

PS. wątek aktualny do odwołania. Poszukuję 2 osób które zechcą mnie zarekomendować jako kandydata na członka Prawa i Sprawiedliwosci.

>lancaster

Mój wpis rozumię w ten sposób że ludzie inteligentni i z zasadami powinni trzymać się z daleka od tego bagna jakim jest polityka u nas w kraju. Co oczywiście nie znaczy że niema tam ludzi inteligentnych ,oczywiście są ,ale trzymał bym sie od polityki daleko.Ktoś powiedzieł ż epolityka to sztuka kompromisów, a ja tego nie lubie .Pozdrawiam

lancaster, 16 Lut 2008, 11:32

>maciek, no to spoko....bo ja ich wszytskich lubię....

ba! a myślisz że ja inaczej?

mulsa to nawet kocham

choć ostatnio moje serce podbił też jaro-747 - i jestem w rozterce

lanca

zapisac sie mozesz, jeden glupek wiecej, ale nie licz ze bedziesz wiecowal i nie bedziesz musial do fabryki na 7a chodzic jak do tej pory, taki putra sie w dobrym czasie zapisal i szybko przestal stac na tokarce, teraz glomby nie macie szans na szybka kariere z chloporobotnika na politykiera, zostanie wam tylko bocznica miekkie fiuty....chyba jestem zlosliwy, lubie sie jednak z was posmiac, to chyba o was ziemkiewicz pisal polactwo...

lanca

do pisu to tutaj graaf wprowadza, napisz na PW do niego, moze pomoze, ja takiego palanta jak ty to bym sie wstydzil nawet do rady osiedlowej rekomendowac takze na mnie nie licz

macius a ty mozesz sobie tą twoja miłość zwrócic do ojca przenajswietrzego rydzyka .Bo bardzo mu bedzie ostatnio potrzebna.Przełozeni ,a wiec sam pan bóg -juz go tak nie lubią.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.