Skocz do zawartości
IGNORED

Jest jakiś miłośnik słuchawek w Poznaiu

Coyote2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od niedawna interesuję się tematem i zacząłem kompletować swój sprzęt. Ostatnio jednak przyszło mi do głowy czy może nie wylałbym mniej potu gdybym zajął się kompletowaniem zestawu słuchawkowego. Mam problemy z akustyką pomieszczenia, nie chcę (wynajęte mieszkanie, trudno powiedzieć czy będę tu jeszcze mieszkał miesiąc czy trzy lata) i nie za bardzo mogę (studenckie finanse) walczyć z ustrojami etc. W związku z tym wymyśliłem, że może lepiej iść w stronę słuchawek.

Chciałbym jednak najpierw posłuchać jak brzmi taki prawdziwy zestaw. Teraz przechodząc do meritum - czy może mieszka w Poznaniu jakiś miłośnik słuchawkowego brzmienia, posiadacz takiego zestawu, osoba która zaprosiłaby mnie na herbatę i małą sesję odsłuchową? Chciałbym przekonać się czy takie brzmienie by mnie zadowoliło i jak to tak naprawdę brzmi.

Będę bardzo wdzięczny za zaproszenie. :)

Pozdrawiam

Coyote

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.