Skocz do zawartości
IGNORED

Znikająca Panna Młoda ;-)

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

nie bylo ale parantulla zamowil do lanosa skory z java car design z grzalkami na przod, kosztowaly wiecej niz caly lanos...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

mary, 30 Mar 2008, 00:15

>W lanosach są grzane fotele???

Sprawdź w swoim, może i są.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

muls, 30 Mar 2008, 12:16

Spoko, spoko. Wszystko jest na dobrej drodze, ale jak to mawiali starzy Indianie:

NIE CHWAL DNIA PRZED ZACHODEM SLONCA co niniejszym czynię i zabieram się za sprzątanie chaty ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

muls, a Tobie przypadkiem wątki się nie pop... nie pomyliły?

Jakie oczy, jaka rozpacz? Hallo ziemia, hallo ziemia, mamy problem...

No to zakończenie jest takie, że mija drugi tydzień i ani wisu ani słychu. Wystarczy? Mnie również :)

Może jeszcze ktoś spróbuje mi wmówić, że coś tam mi się tylko wydaje albo że problem jakiś mam ze sobą?

Problem mam tylko jeden, muszę dzisiaj iść do teatru i nie wiem kurna jak to zniosę...

electro, 30 Mar 2008, 21:34

>co to czlowiek moze zrobic zeby zaliczyc, ale zeby az do teatru? niesamowite...

Słuchajcie... odebrałem gwiazdę z domu i jedziemy do tego teatru... jedziemy, jedziemy, jedziemy... i cały czas kombinuję jak tu wybrnąć... czym odwrócić jej uwagę od tego pieprzonego teatru... w końcu mówię sobie ni ch*ja, no nie dam rady, dżizus k**wa ja pier**lę... ale jak jej to teraz delikatnie powiedzieć... ratuj dżizus, ratuj...

No, a że z delikatności akurat to ja nigdy raczej nie słynąłem, a teatr już widać na horyzoncie, więc zawinąłem rogala przez podwójną ciągłą na przystanek autobusowy, gaszę silnik i wysiadam z auta. No to ona też.

-a tobie co?

-nic, chyba musimy pogadać

-teraz?

-tak, teraz

-weź przestań, spóźnimy się!

-właśnie o to mi chodzi

-o co, że się spóźnimy?

-tak, właśnie o to

-o jaaa, zostawiłeś portfel w drugich spodniach? Ha ha! Nie szkodzi, zabrałam swój, na wszelki wypadek ;)

-aj tam portfel od razu... po prostu... bo ja... no bo...

-słucham?

-no bo ja tam nie mogę iść! To znaczy mogę, ale nie chcę!

-i bardzo dobrze, ja też nie, no i?

-co no i co? znaczy że jak? nie chcesz...

-no normalnie, przecież to był wkręt wariacie

-jaki wykręt? nic nie kumam...

-nie wykręt, tylko wkręt taki, chciałam cię sprawdzić

-mnie? ale że co? jak sprawdzić?

-normalnie :) sprawdzić chciałam jak się miewa twoja asertywność :) chodź, wsiadaj...

-moja aser... wiesz że już cię nienawidzę?

-wiem wiem, wsiadaj i wyluzuj trochę, bo mi tu zejdziesz na atak serca, a ja nie umiem prowadzić automata ;)

-moją asertywność sprawdzić chciała, a idź ty... za to normalnie cię zgwałcę i to tutaj przy ludziach...

-naprawdę? aż nie mogę się doczekać ha ha!

-dobra dobra, żartowałem. sprawdzałem tylko twoją tą... no... o, asertywność, to jesteśmy już kwita

-mięczak

-spadaj

-fakju

-no i for tobie też ju

-a tobie podwójny

-bla, bla, bla

-głupek

-ple, ple, ple

-nie odzywam się

-no i dobra

-mmm! mmmm!! mmmmm!!!

-pogadaj se he he

I w tak radosnej atmosferze dojechaliśmy do samiuteńkiego morza :)

Wszystko dobrze się skończyło, a jeszcze lepiej się zapowiadał ciąg dalszy, ale... ale ktoś tam zadzwonił, że jakieś psy się pogryzły czy coś tam porobiły i jakaś grubsza afera jest... w każdym bądź razie już byłem w ogródku i przywitałem się z gąską, a co będzie dalej... a o tym to już w nowym temacie... Znikająca Panna Młoda II ? He he ;)

Niniejszym zamykam dyskusję i udaję się na spoczynek, bo ten "teatr" wykończył mnie dzisiaj nerwowo chyba...

znowu jakas je..ieta funia Ci sie trafila, a moze to nie przypadek, chyba stales sie lowca fuń przez zly przyklad niektorych kolegow z forum...:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

electro, 31 Mar 2008, 10:53

>znowu jakas je..ieta funia Ci sie trafila, a moze to nie przypadek, chyba stales sie lowca fuń

>przez zly przyklad niektorych kolegow z forum...:)

O nie, nie, nie. Co to to nie. To bardzo porządna dziewczyna jest. Trudno, co robić... ;)

chris77, 31 Mar 2008, 11:22

>parantulla>

>To już masz nową panią?

No sorry, ale chyba nikt mnie nie podejrzewał o to na przykład, że ja leżę pod łóżkiem i buczę w poduszkę albo włosy rwę i wyję do księżyca po nocach... bo dupa mnie wkurwiła? O ja nie mogę, ale tragedia... chyba się potnę albo nie wiem co zrobię... dajcie spokój chłopacy, bo zajadów ze śmiechu zaraz dostanę :D

Arden, 31 Mar 2008, 14:22

>Ale wszystkich zatkało...

Pewnie też lubią teatr ;)

mary, 31 Mar 2008, 18:27

>Masz poważny powód - sprzątałeś chatę niepotrzebnie

Potrzebnie, potrzebnie :) Co się odwlecze, to nie uciecze, a nie znasz dnia ni godziny ;)

minus273, 31 Mar 2008, 18:33

>a ile sie znacie, ze stwierdzasz tak na wyrost?;]

Ha ha! Nooo, dość długo się znamy. Tak gdzieś będzie... no już jakieś... ze 48 godzin prawie

i jeszcze nie zrobiła mi laski, więc chyba jest dobrze, co? Czy to też jeszcze na wyrost?

Jaja sobie robicie? A który tu zna jakąś porządną nie na wyrost, co? No, to co się przypieprzacie :)

wiesz kiedys tez znalem jedna pożadna i nawet bym za nia dal sobie reke uciac, i wiesz co....teraz bym k**wa bez reki chodzil:D;D;D;D oj Panie Parantulla widze ze zjechalo w okolice okołomiedniczne;]

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.