Skocz do zawartości
IGNORED

Znikająca Panna Młoda ;-)

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

@ Chris

No to bądź szczery i czekaj aż któraś się zlituje.

Można jeszcze iść do wojska, tam z każdego ciapka zrobią faceta, choć niekoniecznie na poziomie.

Rolandsinger, 22 Mar 2008, 17:16

>@ parantulla

>

>Nie wiedziałem, że Ty taki wrażliwy i opiekuńczy jesteś.

A pewnie, że jestem i to jeszcze jak, chłopie :) Niestety krótko dosyć, bo zawsze któraś mnie musi czymś wk***ić ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Rolandsinger, 22 Mar 2008, 21:32

>Pytaj Parantullę, ja jestem na tak.

Ja też jestem na tak, ale rwać funie po klubach, to sobie sami chłopacy pójdziecie ;)

ja tam trzymam się z daleka od takich zestawów i nawet nie chce mi się z nimi gadać, pasuje?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Siemana z rana :D

Przyznać się szybko, który tu grasuje po tzw. portalach randkowych? Dobra dobra i tak wiem, że wszyscy ;)

No to mam małego soprajsa takiego, jakby ktoś jeszcze sam na to nie wpadł... załóżcie sobie drugie konto z fotką jakiegoś ładniusiego pajaca (ja akurat wkleiłem geja z jakiegoś gównianego bojsbendu) i z opisem w profilu zupełnie innym niż ten prawdziwy... i już, to wszystko. Teraz wystarczy spokojnie zaczekać, a foczki same się zlecą jak muchy do gówna. Po co to wszystko? Ano właśnie po to, że można bardzo ciekawych rzeczy niechcący się dowiedzieć o konkretnym obiekcie ;) na przykład gdzie była jak jej nie było :) albo co lubi, o czym Tobie jako Tobie "zapomniała" jakoś wspomnieć... Dżizus k**wa ja pier**lę, to jakaś masakra normalnie jest buehehe :D

Wesołych Świąt ha ha!

chris77, 23 Mar 2008, 11:08

>parantulla>

>Pasuje, jak i tak nigdy w takich klubach nic nie wyrwałem...

No nie wiem, być może ja tam się nie znam, ale jak dla mnie, to raczej nie masz czego żałować ;)

85% podrywów w lokalu, to puszczanie kasy bez sensu i robienie z siebie idioty, bo na DZIEKUJE BYLO MILO wszystko się kończy i nie masz co dzwonić na numer, który Ci podała, bo i tak odbierze facet z drugiego końca Polski ha ha!

Pozostałe 15% nawet jak coś wyrwiesz i zaciągniesz na chatę, to albo już rano tego gorzko pożałujesz albo trochę później... no chyba że ktoś gustuje w jednorazówkach i sportowym dmuchaniu byle jak i byle czego, to ja dziękuję i nie mam więcej pytań :)

>od końca powiadasz camle... tak to imię mojego syna... to coś złego?

Złego? Ależ skąd! Pewnie gdybym był kobietą i miał syna również pisałbym pod nickiem utworzonym z jego imienia pisanego na wspak :)

Fałszywy alarm Chris! - możesz się już ekscytować ponownie ;)

"Może jak będzie trochę ciplej zrobi wpadniecie z Parantullą do trójmiasta [...]"

No, chłopaki i dziewczęta, jak się zrobi CIPLEJ, to ja też chętnie wpadnę! Wszędzie chętnie wpadnę, czemu nie!

Chris - trzeba być zawsze czujnym niczym ważka! (nie każdy jest psychicznie gotowy na Rocky Horror Picture Show ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

reasumując;)...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.