Skocz do zawartości
IGNORED

Kabelki technokratycznie

GuS

Rekomendowane odpowiedzi

rany, nawet nie przypuszczalem ze mozna 2 kawalki kabla po 2,5 metra (glosnikowe) opchnac za 9500!!! odpowiadaloby to samochodowi za 57 000 000 (wykorzystuje analogie z poprzedniego mojego postu)

jak nazwalibyscie kogos kupujacego taki samochod?

jakis czas temu firma od weglowych kabelkow calymi latami konstruowała wzmacniacz pracujacy w rejonach pV (pikoVoltow), mialo byc to urzadzenie demonstracyjne pokazujace wielkosc ich kabli - ja taki wzmacniacz znalazlem w minute w wyszukiwarce. ciekawe czy owa firma skonstruowala juz swoj i robi prezentacje

a jesli juz to na co rozpatrywanie pikoVoltow w sygnale o max napieciu przekraczajacym 2V? jak ktos ma watpliwosci dlaczego taka prezentacja bylaby sciemą niech policzy roznice w decybelach pomiedzy sygnalem 2V a 1pV.

juz czekam az ktos zaadoptuje na potrzeby audio taki NIEZBEDNY do wlasciwego odbioru produkt

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A teraz ciekawostka z medycyny - EEG - "Fale beta występują u ludzi aktywnych, pobudzonych i najwyraźniej są odbierane z okolic czołowo-środkowych. Charakteryzują się częstotliwością 14-24 Hz i potencjałami 10-16 uV."

ciekawe jakie oni maja kable ze takie male napiecia im sie udaje pomierzyc i wiarygodnie zobrazowac - podpowiem 12pln/sztuka za 70cm z elektroda i wtyczką

Cześć byca!

>niesłyszącym wpływu kabli,serdecznie współczuję,niedowiarków odsyłam do zakupu wzm

>słuchawkowego,słuchawek -głuchy usłyszy

A daj se k**wa spokój chłopie!

Zauważ jak te pseudoelektrotechnomongoły z licencjatami ze sławnych prywatnych uczelni potrafią się posługiwać własnym - k**wa - ojczystym językiem. Krew zalewa! Rozumiem, że to są umysły ścisłe, ale żeby aż TAK ścisłe????

Jeden k**wa gamoń z jakiegoś Zapizdówka pod Wykurwiskiem (absolwent) bada k**wa wpływ kabla 1 mb w stosunku do kabla 3 mb w rozbieżności długości kutasa czarnucha 25 cm i żółtka 15 cm, ulokowanych w muszelce prostytuty z Bora Bora. Konkluzja - WSYĆKIE KABLI SOM TAKIEĆ SAME! Wtóruje mu następny "uczony", który całe życie dreptał na spacery ze srajtaśmą w kieszeni, stąd nigdy nie posrał się na spacerze. Następnym razem będzie badał wpływ kabli na niemieckie radio z 2 wojny światowej!

Jeszcze inny wydał na całość sprzętu 3 kzł. i jego skromny mózg nie pojmuje, że jeden głupi kabel może kosztować więcej.

Jest też cała sterta przygłupasów powołująca się na jakieś zjebane " ślepe testy"????

Rozumiem, że jak se k**wa wykolę oczy, to i słyszeć będę musiał mniej od tego????

I teraz najlepsze!

Bo oto nowy sprzęt, to on jest ch*jowy bo na nim słychać kable... Nowego dobrego sprzętu nikt dzisiaj nie produkuje... Jakby produkowali, to niebyłoby słychać kabli....

Ludzie k**wa MAĆ, kiedy ten biedny naród otrząśnie się z ciemnoty???

Bardzo podobały mi się wpisy ponaglające do jaknajwiększej ilości odsłuchów. Wszelkich. To jest jedyna metoda, ażeby oduczyć się odróżniać shit od gówna. Panowie engeenierowie też powinni słuchać. Inaczej - tak jak ci zatrudnieni w Tonsilu- będą uważać, że ich głośniki są najlepsze na świecie...))))

Tragicznie spadł poziom intelektualny dyskusji.

Jegomość który skomponował wpis powyżej nie podlega już krytyce....wybił sie poza wszelką normę.

...Jest forum o składzie gnojówki....załóż tam wątek.....słownictwo i wiedzę masz odpowiednia.

jest "zgłoś do moderacji" - warto skorzystać. Zobaczymy na ile nowy moderator rzeczywiście zajmuje się forum...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Altec

Moje są zawsze dobre:)

Nie doceniłeś mojego radyjka;) Na takie cosik nawet bym się nie pisał:) Przepraszam za figurę stylistyczną, ale ile razy można czytać wypociny jakiegoś kolejnego głupa, który "odkrywa Amerykę" w kwestii kabli???? To już jest przesada! Widziałeś kiedyś żeby ludzie z systemami w okolicach 60 - 70 tys. używali jako interkonektów kabli mikrofonowych? Ja nie! Raczej nie są to ich pierwsze systemy i na audio zjedli zęby... I śmieją się z przygłupów wypisujących farmazony, podpierając się przy okazji jakimś świstkem uczelnianym. Też tak powinienem czynić, jednak mój ognisty temperament nie pozwala mi na to:)

Pozdrawiam.

no i dobrze - kolejny wątek na temat kabli trafia tam gdzie jego miejsce

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

muls, 25 Mar 2008, 16:47

>aaa czeresniak tus jest.Mysłąem ze cie wylali razem z kompotem.A tu nawet z forum sie nie DA.A ty

>widziałeś takie 70 tys.Mówie o pieniadzach.No moze byc 7 tys w paczce?

O tutaj doskonale widać pozom intelektualny pana serwisanta. O tym pisałem:)))

Czereśniak

Nad bzdurami to się można pośmiać czytając np taką wypowiedź: "Po wypięciu z systemu mojego ukochanego kabelka za xxxx zł i wpięciu w jego miejsce kabla za xx zł system siadł, przestała grać muzyka, dźwięk tragedia".

Czy ktoś kto ma system za 60-70 tys. i kable do niego za np 6-7 tys. automatycznie musi mieć lepszy słuch np ode mnie? Zapewne, bo kabel 100 razy droższy MUSI lepiej "zagrać".

Są granice śmieszności których nie należy przekraczać a Ty.... Resztę dopowiedz sobie sam.

nie nie kolego wisniak o sory czeresniak kabelki grają ale t tylko w wysokiej klasy sprzecie co nie stety ludziom z forum tylko sie marzy i zeby nie te obrazki to by nie wiedzieli jakiego druta mają ciaa o sory sluchac angol altec

muls

Myślałem, że jesteś trochę mądrzejszy od kolegów po trepanacji mózgu np. kolegi senior (nie dosłyszy już biedaczek) Tre... bleble. Jego nick powstał w wyniku choroby. Twój nie. Naleweczką z czereśni chyba nie pogardzisz? Chyba, że jesteś tak głupi jak udajesz????

nie zgadzam sie .Kabelki to jedyny temat nie podlegajacy żądnym procesom,pogodom, koniunkturom.ON jest ostoja tego forum.Pozwala pieprzyc wszystkim, o niczym.I moze to trwac do konca swiata owsiaka.kabelek powinien miec swój mały pomnik jak kartofel.zapewnia kawałek chleba i kawałek zabawy.trzeba tylko sie zdecydowac co na pomnik.sieciówka czy interkonekt.

muls

To wszystko prawda. Dlaczego odbiegasz od tematu? Kiedy pijemy????? Napierdzielimy się na całego:))) Zobaczysz, czy noszę w portfelu więcej niż 700 zł. :)))) Możemy walić u mnie:) Zobaczysz moje radyjko:))))

muls

Kiedyś przyśnił mi się horror. Zaglądałem do portfela, a w środku było pusto... Obudziłem się zlany potem. Na szczęście to był tylko zły sen. Nie krępuj się chłopie! Wal jak w dym!

przepraszam czy jest tu jakis admin? mialo byc tak cudnie, francja elegancja, a tu taki trol muls chodzi i miesza...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.