Skocz do zawartości
IGNORED

????? D O A D M I N A ?????

F4

Rekomendowane odpowiedzi

>argus

A CO Ty argus WIESZ o moich rozmowach z Administratorem we wzmiankowanej sprawie ?!

O zadnym kasowaniu wpisow Vlada czy kolekcjonera nie bylo mowy.

Jozwa jest po prostu CYNICZNY i w populistyczny sposob MANIPULUJE Wami !

A Wy, zamiast lapac istote sprawy, zachowujecie sie jak jakies ujadajace obszczymurki.

Nic mnie nie obchodzą twoje rozmowy z komkolwiek, REGULAMIN JEST JEDEN DLA WSZYSTKICH, jeśli sie mamy wzajemnie szanować, szanujmy zasady na początek. Nie stawiaj sie ponad nimi, megalomanie.

>argus

A KIM Ty jestes, megalomanie, ze kwestionujesz moja umowe z Administratorem tego Forum ?

Powiedz moze nowym wlascicielom Forum, ze nic Cie nie obchodza ich biznesy z Lukarem.

REGULAMIN BYL I CORAZ BARDZIEJ JEST - DRWINA Z NAS WSZYSTKICH !

Takim samym użytkownikiem, jak wszyscy. Chyba że chcesz tak jak u Orwella - wszystkie świnie sa równe, ale niektóre równiejsze. Ale to była bajka z innych czasów - teraz podobno ma być inaczej.

Czytam to forum prawie od początku. Jedyna różnica między nami polega na tym, że wolę czytać, a piszę wtedy, kiedy mam coś co powiedzenia (czyli nie za często - bo są na tym forum o wiele mądrzejsi i bardziej doświadczeni ode mnie) i nie plotę, co mi ślina na język przyniesie. A twoja tzw. obrona zasad to dziecinna walka o prawo do robienia co się chce (właśnie bez oglądania się na cywilizowaną netykietę). Coś cię amnezja dopadła ostatnio :)

atopos, 21 Mar 2008, 19:07

>>argus

>A KIM Ty jestes, megalomanie, ze kwestionujesz moja umowe z Administratorem tego Forum ?

>Powiedz moze nowym wlascicielom Forum, ze nic Cie nie obchodza ich biznesy z Lukarem.

>REGULAMIN BYL I CORAZ BARDZIEJ JEST - DRWINA Z NAS WSZYSTKICH !

Ty tu tylko trolujesz więc uważaj.

atopos, 21 Mar 2008, 19:16

>............<

No i to jest przykład twojej dojrzałości i kultury. Zamiast argumentów - takie kwiatki. Było nie zalewać forum mętną pseudofilozofią tylko pisać konkretnie, nikt by ci złamanego słowa nie powiedział. Ale miarka się przebrała i mamy to co widać. Jednak nie lubię być mentalnie gwałcony potokiem bzdur.

...siedzi sobie adm na swoim fotelu...:):)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Co się dzieje. Zrobiłem wpis, dodałem zdjęcie i się nie dodało????????????????

Jozwo k**wa twoja mać... Jak pilnujesz łachu forum?!!!

Płacą to tyraj dzień i noc i wszystko ma chodzić jak szwajcarski zegarek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chciałem to napisać w wątku źródłowym, ale ponieważ według najnowszej mody został prawie natychmiast zamknięty, napiszę tutaj. Otóż pan wojprzy był łaskaw podzielić się z nami cenną uwagą, cytuję:

"Bocznica to bagno, bocznica. Nie ludzie. Przez siedem lat oprocz siedzenia przed komputerem warto byloby zajrzec do ksiazek i zasad interpunkcji. Czytanie ze zrozumieniem przerabia sie w klasach 1-3."

Skoro tak, pozwolę sobie zwrócić osobie cytowanej uwagę, że nie pisze się "gro", tylko "gros". Można to w książkach wyczytać.

To tyle tytułem zasad.

> Piotr RYka

Mea culpa. Fonetycznie jest 'gro', ale poprawna pisownia z francuskiego - faktycznie gros. Swoja droga procz normalnego znaczenia, gro oznacza po prostu tuzin.

Normalnie jak na balu erudytow.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.