Skocz do zawartości
IGNORED

3 slowa (no moze ciut wiecej)

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

Usunalem dzisiaj caly 1 watek, ktory byl reklama. Pozostale wedle swojego uznania tnie pewnie Alek.

Drobnym problemem moze byc schizofrenia loginu 'administrator' bo jak widze i ja i Alek z niego korzystamy. Zatem zeby nie komplikowac - bede pisal jako wojprzy, wylacznie w sprawach zwiazanych z technicznym funkcjonowaniem forum.

Szkoda, ze gro z Was pisze dla pisania, prowokuje dla prowokowania i zamiast mowic cos sensownego i na temat koncentruje sie na zaczepkach skierowanych do nas. Kompletna dziecinada jest zas pisanie na AH, ze sie cos napisalo na AS i sprawdza kiedy to zdejmiemy (tak, tez czasem wchodzimy na AH).

Fajnie, ze wsrod calego tego bagna, zakompleksionych i glosnokrzyczacych znajduja sie osoby, ktore skupiaja sie na merytoryce. Chocby podpowiadaja jak cos zmienic, czego nie dotykac, co sie sprawdzilo a co sie nie podoba. Takie uwagi, bez jatrzenia, przekrzykiwania sie i obrazania - ciesza i sprawiaja, ze chce sie cokolwiek robic. I docieraja do nas znacznie mocniej niz te wykrzyczane z pianą na ustach.

Ciągła podejrzliwość, że jak coś się sypie technicznie to oznacza to celowe działania cenzorskie jest zatrważająca. Niektórzy muszą mieć ciągle wrogów by żyć i pisać - nawet tych wyimaginowanych. Psycholog by to przypisał kompleksom.

Granice, które nie powinny być przekraczane są płynne (również na forach). I nikt nie ma patentu na nieomylność. Moderacja też nacechowana jest emocjami. Nie spotkałem się do tej pory na AS z żadnym postem, który będąc merytoryczny (dotyczyłby tematyki audiostereo) był usunięty, zmieniony. Na Bocznicy uprawiacie wolną amerykankę - obrażając, naginając fakty, domniemując, traktując innych jak swoich służących. Moderator na Bocznicy zatem jak rozumiem też taką wolną amerykankę może prowadzić ? Wolność a anarchia to nie to samo. Za wolnością wypowiedzi powinna iść odpowiedzialność za słowa. Dodatkowo anonimowość i 'wirtualność' wzmaga poczucie bezkarności niektórych forumowiczów.

Tych pieniaczy jest kilkunastu, ich najbardziej widać. Oni decydują o charakterze bocznicy, ale nie całego forum i serwisu. Straszą swoim odejściem sądząc, że bez nich AS będzie inne. Mają w 100% rację. Pytanie czy gorsze ?

Odwiedzający forum nie przychodzą tu w ogromnej większości dla Bocznicy a dla normalnej, rzeczowej dyskusji. I to tym osobom, które chcą poczytać o tematyce audio chcemy stworzyć możliwie jak najlepsze warunki. A nie bocznicowym awanturnikom, często zwykłym chamom, którzy są mocni w gębie bo ich nie widać.

https://www.audiostereo.pl/topic/41228-3-slowa-no-moze-ciut-wiecej/

A nie bocznicowym awanturnikom, często zwykłym chamom, którzy są mocni w gębie bo

>ich nie widać.

Zróbcie zawody:)

Najlepiej na kije:) od miotły. Zapewne wygrają Ci co sprzątają:)

Za tymi biurkami brakuje humoru:)

Wojtek, rozpocząłeś dyskusję i mam nadzieję że wiesz co robisz :-) Ja pozwolę sobie wesprzeć cię tutaj ten jeden raz: szanowny kolego mandrake, 205 dni i dwa wpisy to nagle jest 7 lat? Więcej niż ma całe to forum?

Bocznica to bagno, bocznica. Nie ludzie. Przez siedem lat oprocz siedzenia przed komputerem warto byloby zajrzec do ksiazek i zasad interpunkcji. Czytanie ze zrozumieniem przerabia sie w klasach 1-3.

Rozumiem, ze z 'wieprzy' w tym bagnie sie swietnie czujesz.

widzisz adminie techniczny wykazujesz sie sam brakiem taktu

bocznica od zawsze była miejscem dla prawdziwych facetow gdzie mozna była popisac dosadniej

zauwaz ze w innych działach takie dyskusje nie występuja

uszanuj wiec innych i oszczedz swych tatusiowych pouczen

zawsze mozesz zlikwidowac bocznice prawda ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

wojprzy, 21 Mar 2008, 22:35

>A bo sie zdenerwowalem. To byl ostatni wpis.. na dluzszy czas.

>Spokojnych Swiat zycze wszystkim.

To bierz coś na uspokojenie bo znowu puściły tobie zwieracze.

woprzy to jednak dyletant

innym wypomina brak wykształcenia a sam pisze co mu przyjdzie do głowy

całkiem jakby sie nie kształcił w socjotechnice

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

cir - pisanie o 'uszanowaniu' na bocznicy w mysl wiekszosci tu krzyczacych jest dosc smieszne.

mandrake - dosc dawno skonczylem te klasy, ale mam tam corke akurat wiec jestem na biezaco.

Gustaw - twoja troska o moje zwieracze troche mnie martwi.. Za rady dziekuje. Od kogos kto obraza - sa bezcenne.

Dostaniesz tunerka to i humor się poprawi:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-15608-100006821 1206135590_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

administrator - czyli nie wiadomo kto

robisz sobie z nas jaja - zupełnie bezkarnie w żywe oczy kłamiesz

wywalasz całe wątki - jak nie zdążysz wywalić to blokujesz - tniesz wpisy na lewo i prawo

i bezczelnie twierdzisz że to się forum sypie:)))

kimkolwiek jesteś - jesteś śmieszny - gdzie resztki godności? nawet nie dla nas ale dla siebie?

tym chamskim niszczeniem forum chcesz zdobyć szacunek?

człowieku reprezentujesz firmę - szef tej firmy posługiwał się górnolotnymi hasłami a Ty sobie nimi buty wycierasz

>Gustaw - twoja troska o moje zwieracze troche mnie martwi.. Za rady dziekuje. Od kogos kto obraza -

>sa bezcenne.

Nie rób z gęby cholewy. Napisałeś, że robisz sobie przerwę i się tego trzymaj.

Ta tak na marginesie pogadaj ze swoim prezesem albo z adminem na temat swojego bezsensownego zachowania na forum.

Chcesz tutaj ciągłego nawalania to pisz tak dalej.

Dead_dog - powtorze, ze usunalem 1 watek dzisiaj. Pozostale prawdopodobnie usunal Alek. I tyle. Schizofrenie loginu administrator chyba juz wytlumaczylem. Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, czy nie chcesz ? To pien sie dalej.

Twoje zachowanie to obraza dla forumowiczów.

Kto ciebie upoważnił do laczkowania np. lancastera m.in dzięki któremu to forum tak się rozwijało. Sam zacząłeś te nadęte teksty więc nie spodziewaj się Wersalu.

Dowodem tego, że nie jesteś mentalnie zdolny do prowadzenia konwersacji na audiostereo jest właśnie ten wątek.

Zwróć uwagę, prezes próbuje delikatnie z nami postępować, Alek też się stara a przyjdzie taki wojprzy i wszystko spieprzy.

Przestań się nadymać i na spokojnie przemyśl to co napisałem.

cytuję wojprzy 21 Mar 2008, 22:45

Ukryta Zawartość

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dead Dog, właśnie zarabiasz sobie na bana, nikt nie zamierza pielęgnować tu gościa, który przychodzi rozwalać forum, siedząc sobie bezpiecznie na innym.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

a mogę wiedzić kto mi "anonimowo" banem grozi? i za co? za pisanie prawdy?

czekałem na odpowiedź w wiadomym wątku i się nie doczekałem więc pytam tu?

Ukryta Zawartość

kolejna wiadomość nie wiadomo od kogo

cyt.

Dead Dog, zgłoszenie do bana już poszło, więc nie groźba nie ma tu nic do rzeczy. Za naruszanie regulaminu, między innymi regularne wulgarne ataki na innych forumowiczów, a także trollowanie na forum.

administrator

Panowie - miło mi było na tym forum aż do tego momentu i miło było Was wszystkich osobiście bądź wirtualnie poznać.

Poprosiłem o skasowanie mojego konta na tym forum.

Mam nadzieję, że nie byłem nadmiernie pompatyczny ;)

rekin

Na podstawie punktów 14 i 17 starego Regulaminu (Netykieta w nowym Regulaminie) blokuję wątek. Panowie, osobistą wymianę obelg i pretensji możecie ewentualnie kontynuować na priva. To naprawdę przesada, forum nie jest od tego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.