Skocz do zawartości
IGNORED

Porozumiewajmy się przez PW

conri

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chcemy odpowiedzieć adwersarzowi piszmy poprzez PW.,

Beznadziejne technicznie forum nie pozwala na sprawne surfowanie.

Może gdy wpisy zredukują się do 15% ,da to do myslenia administracjo-redakcji.

Martwe forum to dobra szkoła dla właścicieli ,

https://www.audiostereo.pl/topic/41887-porozumiewajmy-si%C4%99-przez-pw/

>>>conri,

Szkoda że nie piszesz już na analogu. Nie to żebym Cię specjalnie zachęcał, ja do "Redankcji" też mam pretensje ("Redankcja" wie o co), ale chyba Twój pomysł niewiele da. Aktywność forumowiczów i tak spadła katastrofalnie, wystarczy spojrzeć na statystykę odwiedzających stronę - dawniej, wieczorkiem była to liczba trzycyfrowa, teraz jest dwucyfrowa. Ale "Redankcji" nie rozliczają z ilości forumowiczów, przypuszczam, że z wejść na reklamy ze strony Audiostereo. Ja póki co nie tykam się tych reklam, tym bardziej, że natknąłem się na reklamę jakiś "cór Koryntu". Apage Satanas!

Pozdrawiam conri tymczasem,

Yul

>>>camle,

No niestety nie mogę spełnić Twej prośby. Na tę reklamę natknąłem się kiedyś w bocznicowym wątku "Wasze hobby". Jeśli zacieśnianie znajomości z takimi paniami przyjąć za hobby, to reklama była "podpięta" pod wątek prawidłowo. Banerek posiadał wdzięczną nazwę "Panie do towarzystwa". Teraz jej tam nie ma.

Ale po co Ci właściwie link do tej reklamy, przecież tyle tego w sieci lata? Sądzisz, że Audiostereo posida własne zastępy tego typu pań?

Pozdro,

Yul

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.