Skocz do zawartości
IGNORED

Trzymają forum za pysk.

marko3T

Rekomendowane odpowiedzi

>...Jak?! Izolowac- oczywiscie, ale chyba nie u ciebie w salonie?...

>?????Ile ty masz lat?

eeeeeee... nie wysylam swoich zdjec i nie daje sie nabrac na cukierki. Tzn. nie masz startu!

>Byli napewno i to conajmniej od kilku lat - oglądałem reportaż w dwójce właśnie o pedofilach.

Troszke ponad rok temu ogladalem reportaz o gosciu nieslusznie skazanym za pedofilie, byl swiezo po wyjsciu... i byl praktycznie roslinka!

>Reportaż w TV jeat dla mnie wiarogodniejszym żródłem niz kumpel menl co za piwo wszystko odpowie, no

>ale zapomniałem że ty ich masz wielu to potęguje prawdziwość relacji.

eeee...widocznie pamietales!:)

ogladasz "uwage"?

>...No jest to normalne= nie potepiane przez spoleczenstwo...

>To ma być dla nas jakiś wyznacznikiem? Poza tym "społeczeństwo" to w dyskusji bardzo enigmatyczne

>określenie zwłaszcza jak sie niewie jaki jest przekrój części ten proceder popierający.

>Polinezja ma 1,7 mln. mieszkańcóe z czego połowa to rdzenna ludzkość, czyli mam 850 tyś.z czego nie

>wiesz jak wielka grupa tych buszmenów jest szczęśliwa z uprawiania tego procederu!

>I to ma być argument?

>Zadałem ci pytanie , skoro tam też jedzą ludzi to to jest dla ciebie arugment na "za"?

Zadales pytanie czy jest to normą. Odpowiedzialem, ze jest normalne. Staraj sie prowadzic dyskusje a nie glupio sie pytac i pozniej jeszcze glupiej komentowac odpowiedzi.

>Poza tym "społeczeństwo" to w dyskusji bardzo enigmatyczne

>określenie zwłaszcza jak sie niewie jaki jest przekrój części ten proceder popierający.

Enigmatyczne okreslenie? Gadasz ja facet po zawodowce starajacy sie zgrywac profesora.

Uzyles juz wikipedii, zeby dowiedziec sie ilu mieszkancow ma Polinezja. Polecam slownik jezyka polskiego- tam dowiesz sie co to znaczy spoleczenstwo.

>I to ma być argument?

>Zadałem ci pytanie , skoro tam też jedzą ludzi to to jest dla ciebie arugment na "za"?

Jaki znowu argument?! Napisalem o polinezji, zeby nakreslic tematyke omawiana w wyzej wymienionym watku.

A jasio chce ze mnie zrobic facia argumentujacego "za" pedofilia?

Gość

(Konto usunięte)

Głupkowato to ty odpowiadasz na pytania, do tego na połowę pytania/pytań źle sie tak rozmawia bo wypaczasz sens- nie wiem czy robisz to specjalnie czy też nie potrafisz ogarnąć całości.

I coś specjalnie dla ciebie:

Enigmatycznie określenie "społeczeństwo" = tajemnicze określenie "społeczeństwo"

Bo nie wiesz jaki jest przekrój/cechy charakterystyczne/liczby dla wybranej grupy- jaśniej sie w główce zrobiło;p

>Enigmatycznie określenie "społeczeństwo" = tajemnicze określenie "społeczeństwo"

>Bo nie wiesz jaki jest przekrój/cechy charakterystyczne/liczby dla wybranej grupy- jaśniej sie w

>główce zrobiło;p

Metody statystyczne mozesz odstawic na bok, nie wazny jest tutaj "przekrój/cechy charakterystyczne/liczby dla wybranej grupy".

Niech bedzie to nawet 0.1% spoleczenstwa. Chodzi o to, ze cala reszta SPOLECZENSTWA to akceptuje(czytaj nie zabrania i nie potepia, nie uwaza za zle i niemoralne, nie podejmuje zadnych krokow aby zatrzymac ten proceder)!

Ogarniasz juz problem? Jasniej sie w glowce zrobilo? ;p

Gość

(Konto usunięte)

A skąd wiesz czy potępia czy nie?

Z jakich materiałów korzystasz?

Tobie kulega nie za bardzo można wierzyć, raz piszesz, że sytuacje pedofilii w więzieniach znasz od kulegów to znowu z reportażu w TV-kręcicie misiu, kręcicie, byleby tylko wyszło "na twoje", czasem kulegom bronikowskiego nie jesteście?

I jeszcze raz pytam, jakie to wszystko ma znaczenie dla nas(w domyśle zdrowych)ludzi w rozpoznaniu pedofilii???

>Tobie kulega nie za bardzo można wierzyć, raz piszesz, że sytuacje pedofilii w więzieniach znasz od

>kulegów to znowu z reportażu w TV-kręcicie misiu, kręcicie, byleby tylko wyszło "na twoje", czasem

>kulegom bronikowskiego nie jesteście?

A czy jedno z drugim sie wyklucza?

Reportaz byl o Witoslawie Golebskim, wyobraz sobie, ze w 2005 na pewno nie bylo separacji wiezniow skazanych za pedofilie. Pelna koedukacja robaczku

Moze wskazesz mi reportaz na ktory sie powolywales... faktycznie ktos tu kreci, zeby wyszlo "na jego" ale to nie jestem ja jasieczku.

Oczywiscie, ze jestem kolegą Vlada!

>A skąd wiesz czy potępia czy nie?

>Z jakich materiałów korzystasz?

W kontekscie twojej maluczkiej taktyki nie ma sensu odpowiadac na te pytania. Tak czy inaczej bedziesz krecil.

>I jeszcze raz pytam, jakie to wszystko ma znaczenie dla nas(w domyśle zdrowych)ludzi w rozpoznaniu

>pedofilii???

A kiedy wczesniej pytales? Pytasz po raz pierwszy misiu kolorowy.

Nie chcesz mi chyba powiedziec, ze caly czas dyskutowales nie wiedzac po co dyskutujesz?!

W takim wypadku misiowi-jasiowi juz podziekujemy. Papa.

• 1 rok później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.