Skocz do zawartości
IGNORED

napięcie na obudowie amplitunera Denon

mz615

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Co jest zgrane ? zanim zabiorę się za niego może spotkaliście się z takim przypadkiem.

1.Ampli wyłączony - napięcie na obudowie. Obrót wtyczki o 180 stopni - brak napięcia na obudowie.

2.Ampli włączony - napięcie na obudowie. Obrót wtyczki o 180 stopni - nadal napięcie na obudowie.

P.S.

napięcie jest również na zewnętrznej części gniazd cinchy

Pozdrawiam

tak wpięty równolegle do głównego wyłącznika zasilania. Chyba stosowany przeciwko iskrzeniu wyłącznika sieciowego.

Do końca nie mogę zrozumieć sensu wyprowadzenia środkowego odczepu uzwojenia transformatora 2*31 V i podłączeniu go poprzez płytę główną do obudowy. Nie jest to zasilacz dwópołówkowy lecz mostek Greatza. Chciałem wprowadzić kabel zasilający z bolcem ochronnym ale w tym przypadku zatrzymałem prace.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.