Skocz do zawartości
IGNORED

REFERENDUM: LIKWIDACJA BOCZNICY

lenam

Rekomendowane odpowiedzi

>muls

Trudno zrozumieć, co i do kogo piszesz, marniutką masz celność w trafianiu we właściwe klawisze. Domyślam się jednak, że znowu kogoś chciałeś obrazić (mnie?). Oczywiście kwalifikuje się to do moderacji. Proszę, nie rób tak więcej, w przeciwnym wypadku zostaniesz zablokowany. Rozumiesz?

zwolennik łagodności

No właśnie. I nie dość, że jest to kryptomoderacja, to jeszcze dokonywana jest niekonsekwentnie, czy może ściślej - konsekwentnie inaczej. Rzecz w tym, że przy kasowaniu niektórych postów przywoływane są regulamin i netykieta, ale... są tacy, których bluzgi są tolerowane, przypuszczalnie dlatego że zawierają pochwałę nowego imperatora. Toż taki shukenja na żadnym normalnym moderowanym forum nie utrzymałby się bodaj dzień, a tu - bryluje.

zwolennik łagodności

bryluje ? w twarz pisze co i jak i tyle. mnie zas jedno inne zastanawia - skoros taki rozzalony po co tu siedzisz ? na sile probojesz cierpiec bo innym zal ma sie zrobic ? cierpietnika brakowalo, myslisz, bo jak atoposa zabraklo to jakis biedak musi przejac palke magika malkontenta co we szystkim widzi uklady, kumoterstwo i niesprawiedliwosc.

zaloz sobie forum sam i zobaczymy jakie prawa ustanowisz i kto sie bedzie ciebie sluchal bo tu juz naprawde zaczynasz nudzic glupoty.

azeby ci jeszcze powiedziec zadosc, udzielam sie na 4 innych forach o innej tematyce i na zadnym z nim osobnik twojego pokroju ktory wicznie poddaje wszystko w watpliwosc i ciagle oskarza i narzeka nie utrzymalby sie dzien, sprawdz to sobie sam na sobie.

shukenja, Ty się chłopie pilnuj, bo Ci znowu administracja pogrozi paluszkiem. Nie wolno się tak napastliwie odnosić do współużytkownika forum. Przypominam Ci o zasadach netykiety. Wiem, że Ci ciężko, ale chociaż spróbuj wyrażać swoje, że tak powiem, myśli bez agresji i inwektyw. Naprawdę nie chcę Cię blokować, ale będę musiał. Zrozum.

zwolennik łagodności

Nie ma sprawy, dobrze że pytasz, każdy może mieć problem z oceną waloru słowa. Otóż uważam, że takie zwroty jak:

"atoposa zabraklo to jakis biedak musi przejac palke magika malkontenta"

"zaczynasz nudzic glupoty"

"osobnik twojego pokroju"

są w dobrym towarzystwie niedopuszczalne. Naprawdę, są ludzie, którzy potrafią przekazywać myśli i emocje bez obrażania rozmówcy. Jak byś czegoś nie rozumiał, to pytaj dalej śmiało.

zwolennik łagodności

"Naprawdę, są ludzie, którzy potrafią przekazywać myśli i emocje bez obrażania rozmówcy"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mysle ze, szczerze i bez wielkich kontemplacji, jestes bardzo nadwrazliwa osoba.o ile z tego co widze stoimy po dwoch stronach barykady te zwroty ktore wymieniles sa niczym. nie mozna uznac zwrotu "osobnik twojego pokroju" bo to jest neutralne okreslenie, dopiero ty wyrywajac je z kontekstu wypowiedzi nadales mu negatywne znaczenie za ktore chcesz zebym czul sie odpowiedzialny. wedle tej zasady zwrot "ty" bylby tez niedopuszczalny bo nei jest grzecznosciowy i z kontekstu dyskusji wynika ze uzylem go zeby cie zatakowac, itp itd.

kazdy oczywiscie ma prawo postrzegac co pisze jak uwaza, i wazne zebys tez wiedzial ze grozby internetowe bawia mnie nie mniej niz malkontenctwo ktore zauwazylem po zmianie wlasciciela strony.to pierwsze jest zwykle smieszne to drugie typowo polskie i z odrobina dystansu zamiast smutku mozna sie zdrowo usmiac.

podobnie moglbym powiedziec ze ponizasz mnie publicznie zakladajac ze moje zwroty wynikaja z niezrozumienia jezyka polskiego co stawia mnie w pozycji osoby ktora nie wie co mowi ...... lalalalala.

piosenki ciag dalszy a zamiast konkretow bedziesz rozgrzebywal pojedyncze slowa, na dodatek z jaka doza hipokryzji. zablokujesz mnie zem ci napisal zes hipokryta ? a prosze bardzo, od kiedy szczerosc uznana jest za chamstwo blokowanie moje argumenty umacnia nie twoje. politycznej poprawnosci mam po dziurki w nosie, szczegolnie tej serwowanej przez macicieli wody w oceanie ktorzy mysla ze wejda do czyjegos domu, pierdna, a potem oskarza wlasciwiela ze szaletu nie myje i ze wstyd gosci zapraszac.

ja to tak widze i ciebie tyz, a blokuj sobie ile chcesz tylko potem nie wznos rak do nieba i o pomste nie wolaj ze ci nikt nie odpowiada bo skoro szczerosci nie oczekujesz i za nia sie obrazasz i nadymasz to zadnym partnerem do dysputy nie jest, administracja jaka by nie byla i kim by nie byla robi wiec bardzo dobrze zes ignorowany bo za taka dzika dziewczeca postawe baletnicy ktorej gacie przeszkadzaja juz dawno z podworkowego baletu powinienes wyleciec.

a teraz sie obraz jesli chcesz, internet, internet, internet drama.

To powyższe było rzecz jasna do wladza.

A co do naszego drogiego shukenji - bardzo ładnie to napisałeś, fajne wypracowanie, co masz z polskiego? Absolutnie mnie tym razem nie uraziłeś, zresztą w ogóle mnie nie uraziłeś nigdy, to niemożliwe. Cieszę się, że starasz się prowadzić kulturalną konwersację, efekt nie jest w końcu najważniejszy, liczą się intencje. Powodzenia!

zwolennik łagodności

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.