Skocz do zawartości
IGNORED

DSP 3200 paradigm czy warto ?

marcin1982

Rekomendowane odpowiedzi

czy warto zamienic moja yamahe yst-sw1500 na dsp 3200 paradigm?

mam mozliwosc kupic w miare tanio takiego suba za 1600 zl ! uzywany roczny ? a mam chetnego na moja yst-sw1500

paradigma moge kupic tylko w ciemno bez odsluchu jak to sie ma do mojego potwora yst sw 1500 ?

https://www.audiostereo.pl/topic/42586-dsp-3200-paradigm-czy-warto/

Ja słuchałem dsp i moim zdaniem warto - ale piszesz że roczny to skąd go masz? Polpak do Polski wprowadził je jakies pół roku temu dopiero.

A zawsze u Polskiego dystrybutora możesz dsp posłuchac i porównac - moim zdaniem zdecydowanie warto.

jakis czas mam yamahe i powiem tak bas potezny jednak jakos słabo kontrolowany przy szybszych wstawkach ten sub sie gubi powoli sie zawodze na nim a zjawisko te wystepuje po dluzszym czasie kiedy juz sprzet jest wygrzany wtedy uaktywniaja sie jego wady !

mam okazje go sprzedac teraz pytanie czy ten dsp 3200 potrafi tak tupnac jak yamaha yst-sw 1500

czy slabizna

3200 ma bardzo mięsisty bas jest szybki bardzo przyjemny dla ucha wg mnie łupie że aż miło lecz to tylko moje odczucie odsłuchowe - proponuje żebyś posłuchał go sobie i samemu ocenił a będziesz miał porównanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.