Skocz do zawartości
IGNORED

Narszszcie sa Nareszcie są - OBUDOWY na

miqolaj87

Rekomendowane odpowiedzi

Rowniez doplace ale uwazam ze jak cos zchrzanili to powinni poprawic gratis . Nie podoba mi sie to ze masz cos doplacac z wlasnej kieszeni tymbardziej ze podjales sie zadania trudnego jesli nie przekraczajacego mozliwosci polskich wytworni , to tak jakby kazac zrobic prom kosmiczny talibom .

miqolaj87, 4 Sie 2008, 19:59

>szczerze? watpie - jak im udowodnie ze to nie ja zrobilem rysy? ehh

Jak zrobili to przed anodą to jeśli są uczciwi to się zorientują (ostatecznie rysy pokrywa warstwa tlenku), że to ich błąd.

Jakby co to dopłacę, trudno... takie życie ;-)

Kurw...

Jeśli to ma trafić do ponownego anodowania, to ja przypominam że wyjeżdżam w sobotę (9) i wracam 24-go, więc wysyłanie do mnie obudowy w tym czasie jest nie bałdzo...

A jeśli to zawalił ten co to robił, to niech nie ściemnia, tylko ma poprawić za friko, a jeśli będzie miał jakieś wątpy to text że cała Polska pozna jego "profesjonalizm"... (tzn, nikt nie zamówi niczego u patałacha przez następne 10 lat)

I qrwa już :P

pedro311 to wszystko niby prawda, ale postaw się w sytuacji miqolaja87. To on będzie musiał z nimi wojować. Jak uznają reklamację to ok. Ale jak nie to co robić, trzeba dopłacić, ostatecznie nie można na miqolaja87 przerzucać całego ryzyka.

dzwonilem.

uslyszalem tylko to: ,to nie mozliwe! to nie nasza wina! nigdy to sie nie zdarza - musial to zrobic pan!' po ostej wymianie zdan zapytalem czy jesli dostarcze wyszlifowane elementy to czy zaplace tylko za nowa powierzchnie (bo lewa strona bedzie nie ruszana - a za to sie tez placi) uslyszalem kategorycznie NIE, place znowy 100%

komu nie zalezy na anodowaniu daje do proszku.

wsciekly

Proponuje dać tu informację co to za firma, żeby ktoś się nie naciął jak będzie dawał coś swojego do anodowania (np. ja;-) ew. żeby było wiadomo że tam trzeba odbierać osobiście i oglądać.

No wlasnie , ile kosztuje anodowanie frontu ? bo moze to jakies grosze ? 2dychy czy cus . wtedy zaplace za anode a jesli za proszkowe malowanie mam tez doplacac to .... sam juz nie wiem . Przyznam ze juz mnie to troche niepokoi , zadeklarowac sie trzeba bylo do 5czerwca , mamy 5 sierpien i dupa , w pazdzierniku sie okaze ze dziury sa za duze , przyjdzie styczen i znow cos wypadnie ....ech .

Nerwus ze mnie , nie bierzcie tego na powaznie .

wszystkie ida do poprawki.

jeden byl nienaruszony i obudowa wyslana zostala wczoraj.

wszystkie obudowy pod clona tez sa ok.

koszt anodowania to 1pln+22%wat. za dm2 liczy sie calkowita powerzcnia dwuch stron.

nie jest to majatek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.