Skocz do zawartości
IGNORED

new Linn Music,jakie kolumny lubią Linny

tomaen

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwolę sobie zacytować fragment maila od Pana z Linn:

"Obecny, tj. poprzedni Classik wykorzystywał elementy odtwarzacza Mimik. W roku 2007 pojawił się upgrade napędu, Classik otrzymał identyczny napęd z odtwarzaczem Genki. Modele Classik'a z roku 2007 brzmią lepiej od pierwszych modeli Genki. Nowy Classik będzie miał napęd z modelu Majik CD. Brzmieniowo będzie dużo lepszy od poprzednika, ale również od produkowanego Classik'a Movie. Nowy Classik będzie mniej więcej na poziomie odtwarzacza Ikemi, poprzednika modelu Majik."

Jakie kolumny do 5000 zł (za nowe) polubią się z Linn-em ?

Pozdrawiam.

Tomek

Witam mam Classika z konca 2006 roku co w nim siedzi pojecia nie mam ale wiem ze jest za....e wybredny co do kolumn i do tej pory najlepiej zagral z ProAc 1mk2 niestety juz nie do kupienia jako nowe a uzywki bardzo ciezko upolowac.

Wiem z rozmow na PW ze gra to synergicznie z Linn Katan nie sprawdzalem niestety osobiscie wiec jest to opinia zaslyszana nie majaca potwierdzenia (nalezy to sprawdzic bo jak narazie mam audiofilskiego ,,dola ,, glosnikowego)

Jesli mialbym wolne 5000 zl to juz by zawitaly ProAc Respons 1 Sc genialne miniaturki o pieknym dzwieku ,zjawiskowej srednicyi niezlym base jak na rozmiar skrzynek.

robix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.