Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z Rotel RA-860

Sumar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, niedawno zakupiłem na allegro wzmacniacz Rotel RA-860 dual mono

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ogólnie brzmienie ma bardzo przyjemne - czyste, bardzo naturalne i detaliczne. Ale w czym problem, na wyjściu głośników A wszystko gra idealnie z kolei na wyjściu B gra tylko lewy kanał, prawy nic jakby był zupełnie odłączony, identycznie jest na wyjściu słuchawkowym gra tylko lewy kanał...

Bardzo proszę o pomoc i ewentualne sugestie co to może być, jutro zamieszczę fotki wnętrza.

Dziękuję z góry za pomoc.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/43199-problem-z-rotel-ra-860/

Tylko, ze nie ma w necie nic na temat tego wzmacniacza, nawet na stronie rotela...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sumar,

ja bym nic nie naprawiał, tu nie warto inwestować kasy. postaraj się zwrócić wzmacniacz sprzedawcy - na aukcji było napisane cyt. "STAN TECHNICZNY 100% SPRAWNY", tymczasem wzmak jest niesprawny. i tyle...

x.

Hmmmm z tym nie powinno być problemu, bo sprzedający mieszka blisko mnie. Tylko tak się zastanawiałem, czy jakbym go nie zwracał(bo brzmienie mi się bardzo podoba) ile by kosztowała naprawa czegoś takiego, bo mi się wydaję, że to jakiś duperel i ile żądać zwrotu od sprzedawcy przy naprawie.

Ale jeśli radzicie jednak absolutnie go nie naprawiać tylko zwrócić to tak zrobię.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.