Skocz do zawartości
IGNORED

Amplitunery z konca 70' - Onkyo, Sansui

szczesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Następna wspaniała okazja na "Allegro"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za trochę ponad 300zł !!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

witam, dzisiaj dostałem PIONEERA 5580 - pierwsze rwżenie przerażenie -WIELKI!!!! nigdy nie widziałem tak dużego sprzętu paczka wysłana jako ostroznie , dotarł w stanie idealnym bez rysek ( aż dziw że sie uchował tyle lat-podobno od strarszego niemca0 , odkurzyłem w środku - kondensatory nicchona chemics 22000 mikro, duże jak szklanki. Włączyłem dźwiek wspaniały czysty dynamiczny - jest to to czego oczekiwałem - zapłaciłem za niego 420 łącznie z kosztami wysyłki ( wysyłka kosztowała 60 zł z tymi obwarowaniami), nie żałuje gra pieknie podłaczony do cd toshiby xr-z70, regulacja tonów bardzo rozbudowana, tuner na razie na kawałku przewodu około 30 cm ściąga stacje prawie wszystkie w stereo, podłacze antene jak zakoncze remont, na razie bardzo pozytywnie- ale rozmiary ma pokaxne cała szafka RTV hihi

Jak pomyślę że mógł być mój, i to bez problemu bo pytałem czy sprzeda poprzez "Kup Teraz" i zgodził się, no to szlag mnie trafia. Z drugiej jednak strony, to ileż tego można mieć w jednym pokoju.

Cholera,rzeczywiście to Lafayette...

Firma już prawie zapomniana.Znana chyba bardziej z produkcji systemów łączności (radia CB,krótkofalówki).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No to jeszcze coś dla oka...

Już teraz bez zagadek :))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jest niedrogo do kupienia Pioneer SX 650

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No i jeszcze coś godnego uwagi

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak tak oglądam sobie te wszystke błyszczące piękności, takie chocażby jak ten "Onkyo" to najchętniej kupił bym je wszystkie, a potem godzinami je oglądał oraz delektował się muzyką z nich płynącą.

Kurcze ! Chyba już całkiem mi odbiło !!!!!!!!

torbyd, 24 Kwi 2006, 16:01

>kupiłem cd philipsa cd303 oraz marantza cd74 - jestem ciekawy który lepiej zagra ( ten goprszy

>sprzedam)

jak juz porównasz podziel sie wrażeniami, CD 74 nie slyszalem, 303 to chyba podobny do marantza 73 wiec klocek zacny

Marantz cd74 - dzwiek lepszy od cd3030 i to znacznie lecz urok 303 jest duzy- hm na razie zostawie sobie obydwa.

kupiłem tego pioneera 5580 ale zona mnie wyklina jak jej nie przejdzie za 2 tygodnie to go sprzedam-hihi

witam, po dłuzszym odsłuchu tej samej płyty na cd74 i cd3030 stwierdziłem jednak że brzmia bardzo podobnie, z tym ze marantz nie ma tego klimatu, natomiast wada philipsa jest mała ilośc informacji o płycie ilośc utworów łączny czas itp/ jak ktoś chce miec srebrny klasyk to polecam cd3030 na pewno nie będzie zawiedziony-pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Do dostania tutaj:

Ukryta Zawartość

Źródło już sprawdzone, możliwy odbiór osobisty w Radości (nieźle brzmi) - dojazd Szybką Koleją Miejską (jeszcze lepiej ale z tą szybką to nieprawda). No i ten wspaniały katalog w DOS-ie :D

Ukryta Zawartość

PIONEER SX-6000

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.