Skocz do zawartości
IGNORED

Audiostereo, to juz 7 lat

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

na Audiostereo jestem obecny od kilku lat. najpierw tylko biernie, potem też aktywnie. najcenniejsze dla mnie okazały się zawarte tutaj znajomości. tak naprawdę gdyby nie forum i forumowicze, nie byłoby mojego systemu w obecnym kształcie i w welu kwestiach błądziłbym nadal często nie wiedząc co dalej robić. jestem za to wdzięczny, dziękuję wszystkim i pozdrawiam. mam nadzieję, że mimo wszystko forum nadal pozostanie naszym i niezależnym.

• 3 miesiące później...

Ja znalazłem forum, szukając opracowań do LM3886. W ty, czasie kupiłem całą szafę płytek i elementów i powoli zaczynam coś składać. Większość Tych osób, które mnie znają osobiście nie wierzą, że w końcu coś złożę, ale ja Im pokażę. W końcu Mietki już grają od roku!!

Poznałem tu parę na prawdę fajnych osób, nawet pomogło mi forum zawodowo i sobie życie znośnie ułożyłem.

Niech czar forum wróci.

Ja nie wrócę już do czasów, kiedy z kafejki na pendrive przynosiłem 60 stron forum i czytałem po nocach ;-) Ale fajnie jak by wszyscy znów zapałali chęcią tworzenia i dzielenia się wiedzą w kulturalny sposób.

www.myspace.com/loszmi

Mówiąc o upływie czasu nie trudno zauważyć , że obyczaje też są inne. Wraz z latami ludzie się zmieniają i forum ulega przeobrażeniom... Piszecie o braku zaangażowania , żarliwości ... mówiąc krótko pasja gdzieś ucieka. Pamiętam czasy jak miałem jakieś tam klocki... dziwne wzmacniacze i stosy wydartych płyt. Ale radocha ze starego Radmora i magnetofonu Opus już nie wróci. Obecnie jest jakiś tam sprzęt , który gra całkiem fajnie , ale nie ma już tego żaru z młodzieńczych lat. Nie brakuje Wam czasem tego, nie czujecie się znużeni tym wszystkim. Może przyczyn należy szukać w tym, że wszystko jest łatwiej dostępne, ale za to mniej cieszy...

A czy poziom forum spada ? I tak i nie ... Są nowe osoby, czasem bardzo młode, które nie zastanawiają się nad tym co piszą. Czasem coś się walnie , po kimś pojedzie , ale cóż ... jak wszędzie, chyba tak musi być ... forum przez lata stało się bardziej popularne ... ot tyle ...

Czytam mocno wybiórczo to nowe stare forum, mało piszę, a jeżeli już to nie w/o stereo. (Trza dać szanse innym... ;)

Zdystansowałem się. Mam mocno wyrobione zdanie na wiele tematów (lat przybyło i przybywa). A doświadczenie swoje robi.

I tak jest mi dobrze.

Audio też ma się u mnie dobrze i ja też :)

* * *

Ponad rok temu zacząłem uczęszczać na naukę tańców ("You Can Dance"... ;) i jest całkiem fajnie (muzyka, partnerka, trener):)

Chciałbym nauczyć się jeszcze foxtrota (tańczyć, a nie chodzić po foxtrotowemu :), bo taka muzyka mi się podoba i tak mi w duszy gra :)(I nie tylko taka :)

Polecam wszystkim, bo może to być ciekawe doświadczenie :)

BTW, widzę, że osoby grające na jakimś instrumencie są jakby bardziej uzdolnione tanecznie.. (ech, wszędzie ta konkurencja... ;))

* * *

Pozdrawiam wszystkich czytających ten wątek, zarówno znanych mi osobiście, z kontaktów tylko na forum czy też tylko na priva.

PS. I to nie nie "Audiostereo" stuknęło 7 lat.

(Rozgraniczyłbym Audio Lukar Net (Lukarowcy) i obecne (o nieco mniejszym stażu, nieco innym poziomie i paru rzeczach... też innych ;)

Amen ;)

Ja się politycznie w forum nie angażowałem, nie prowadziłem bojów na bocznicy, więc zmiany mnie jakoś nie dotknęły ;-)

Ostatnio moja stagnacja wynika z postanowienia zrobienia klocków tych co leżą w szafie, nie mogę się rozdrabniać na nowe rzeczy, szczególnie, że nie wiele kumam, więc ciut wyluzowałem.

No i pasje muzyczne (perkusja) nadal są na pierwszym miejscu.

Ale jak co jakiś czas wracam, to już nikogo nie poznaję!

www.myspace.com/loszmi

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.