Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki odtwarzacz Blue-Ray do 1100zł

Axl2000

Rekomendowane odpowiedzi

Ceny oczywiście z Allegro, sprzęt będzie działał z 32" HD-Ready TV i zwykłym zestawem 5.1, nie będzie True HD i innege DTS HD ;) Zwykły DD i DTS.

Który wybrać? Są SONY 300, Samsung 1400, Sharp 20 w sumie do wyboru? Który najlepszy i dlaczego? Zalezy mi zeby odczytywal takze nagrywane plyty DVD+R DualLayer.

Mam tego Sharpa teraz kosztuje około 700 zł.

Czyta mi nagrywane płyty DVD R-,

R+ nie próbowałem.

Ma ok pilota.

Startuje dość długo, ale nie widziałem innego

Blue Raya w akcji więc nie mam porównania.

Obraz jest ok, ja mam projektor.

Myślę, że do takiego niedużego TV

nie musisz kupować nic droższego.

Z wymienionej trójki tylko Sony reprezentuje jaki taki poziom.Zarówno Sharp jak i Samsung nie nadają się do oglądania płyt Blu ray,zwłaszcza nowszych tytułów.Są to modele niedopracowane,wadliwe i nie odczytują wielu tłoczonoch,oryginalnych płyt lub jeśli już wczytają to mają problemy z odtworzeniem płyty w całości.Znam to z własnego doświadczenia bo miałem obydwa modele.Jeśli masz wątpliwości to polecam forum :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .Jeśli już masz do wydania 1100 zł to poczekaj,dołóż 300 i weź PS3 nawet jeśli nie grasz.Gwarantuję,że będziesz zadowolony.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Najlepsze urządzenie do 1100zł Blu Ray to według mnie 1400 Samsunga - nie piszę tego jako posiadacz, ani bywalec portalów o HDTV ale jako osoba pracująca ze sprzętem.

Mam też Sony 300 i 500, Sharpa BD20, Panasonica 30...

Testowaliśmy je na różne sposoby, i w porównaniu z resztą patrząc też na cenę - 1400 wypadła najlepiej.

Ma najlepszy obraz, znakomity skaler-rewelacyjnie radzi sobie z płytami DVD, ale raczej do 1080i.

Świetne kolory, dobra dynamika obrazu.Naprawdę sprzęt godny polecenia.

Gdybym miał wybrać Blu Raya na dziś-wziął bym właśnie 1400

>Zarówno Sharp jak i Samsung nie

>nadają się do oglądania płyt Blu ray,zwłaszcza nowszych tytułów.Są to modele niedopracowane,wadliwe

>i nie odczytują wielu tłoczonoch,oryginalnych płyt lub jeśli już wczytają to mają problemy z

>odtworzeniem płyty w całości.Znam to z własnego doświadczenia bo miałem obydwa modele.Jeśli masz

>wątpliwości to polecam forum :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Mam tego Sharpa i nie mam na razie najmniejszych problemów.

Zaliczyłem już z 15-20 płyt Blue Ray,

żadnych problemów.

Tylko jedna nie chciała mi się odtworzyć,

ale miała blokadę regionalną.

Może miałeś jakieś wczesny soft ??

Przejrzałem pierwszą stronę z tego linku co podałeś

i tam ...go chwalą. Więc nie bardzo rozumiem w czym problem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.