Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw kina za 2,5k PLN

teel

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy później...

Mam m.in. coś takiego. To Ci powinno wystarczyć (nie zrażaj się niepozornym wyglądem ani ceną. Bas też będzie fajny - zróżnicowany - słowo ;) Zestawu używam jako audio ale można i w KD. (Pisałem już o nim na tym forum.)

HITACHI AX-910E

* * *

Albo popatrz sobie np. tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

* * *

Lub może to ? (Chwalili w AV):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

osobiście dla mnie wywalenie takiej kasy 2tys na kino mija się z celem , albo dozbierać i cóż porządnie dobrać albo kupić najpierw same lepsze fronty i lepszy ampli i potem z czasem uzupełnić

za 2tys systemy 5.1 słabo grają grają szkoda kasy na siłę pakować w 5.1,

za te pieniądze zdecydowanie polecam system 2.1 np pianocraft e810 z woofem zmieścisz się w tej kwocie i przynajmniej posłuchasz na tym normalnie muzyki

Focal + Naim

W cenie do 2500 z gotowych zestawów to wybrałbym coś z Denona. A dlaczego? Bo w zestawach z Denonem są całkiem przyzwoite kolumny ( Wharefedale ) które oferują w miare przyzwoite wykonanie i niezły dzwięk. Niedawno widziałem w jednym sklepie "dla idiotów" w promocji Denon 1708, dvd 1540 i kolumny wharefedale 8.4. Jak na budzet grało to całkiem fajnie i jak dla mnie lepiej niz Yamaha i Onkyo ze wzgledu na kolumny do nich podłączone: MacAudio i Eltax. W sumie patrząc obecnie na ceny zestawów to czasem wychodzi na to ze kolumny dostaje się jakby gratis w porównaniu do tego jakby ten sam zestaw kupić osobno każdy element. Zeby nie było to nie uważam ze Denon robi najlepsze ampli ani też takowego nie posiadam, po prostu w tej cenie jest to dobrze zestawiony ze sobą sprzęt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.