Skocz do zawartości
IGNORED

Plazma 50 Full HD

MPB

Rekomendowane odpowiedzi

No to jestem po oględzinach.

Bohater - SAMSUNG PS-50A656 + player BD + NTV

TV ma 2 dni i zapewne jeszcze coś się może zmienić, ale to kolega z niego wyciągnął

wzbudziło mój zachwyt - naprawdę jest dobrze, bardzo dobrze.

Kalibrował go co prawda całą sobotę (płyty testowe, spider, BRTest) ale efekt jest cacy.

Biel jest biała, a czerń naprawdę głęboka. Przejścia tonalne i odcienie szarości pozytywne.

(Przeogromne możliwości wykalibrowania TV z menu użytkownika w serwisowym też łatwizna)

Judder dalej moim zboczonym okiem zauważalny, ale to tylko ja widziałem , nikt więcej.

Oczywiście tryb film, wszelakie poprawiacze na off i otrzymujemy fajny, plastyczny obraz.

Z BR wiadomo, z N-TV bardzo poprawnie (SD), full pokazuje pazurki (kan. 501 eins festival i inne)

Żeby nie przesłodzić - za te pieniądze (~5K) nie widzę alternatywy. Do czasu komercjalizacji

OLED-a spokojnie mu pogra na b. dobrym poziomie.

Pzdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.