Skocz do zawartości
IGNORED

B&W DM 602s3

pete

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kusza

(Konto usunięte)

AA Phoebe to dobre kolumny i jako podłogowe nie bedzie mial pan probemów ze stendami (choc płyty pod nie z betonu lub marmuru to inna sprawa) Jeżeli Technics sobie z nimi radzi, a napisał pan ze radzi i podoba sie panu dźwiek to nie widze problemu tylko brac zwlaszcza ze miesci sie pan w budżecie a potem można zaczac myslec o ewentualnej zmianie elektroniki natomiast jesli chodzi o temat czyli 602s3 sa to dobre kolumny i jestem z nich zadowolony pracuja podłączone do Yamahy ax-496 i Technicsa SL-PS7 okablowanie to Copperhead i Nakamichi MB4 mój pokój ma 24 m2 i raczej nie zauważyłem niedostatku basu, detaliczność jak najbardziej na wysokim poziomie słucham bardzo zróźnicowanego repertuaru wiec moge tez powiedzieć o nich ze są w miare uniwersalne przyjemnie słucha sie na nich i Diany Krall i Sepultury

https://www.audiostereo.pl/topic/4528-bw-dm-602s3/page/2/#findComment-67243

Ha, ale się wygłupiłem z tym porównaniem do altusów. Dzięki zwiększeniu mojej wiedzy, ustawiłem w miarę poprawnie swoje kolumny na standach (stały sobie na podłodze). O niebo lepiej od razu było słychać, więc wziąłem płytkę i poleciałem do kolegi z altusami i tam kaszana, dziadostwo o basach lepiej nie mówić, dużo ich ale jakość denna w porównaniu do perfectów(on po prostu miał ustawione kolumny wcześniej w miare dobrze). Będę musiał się ze swoimi przeprosić chociaż i tak zmieniam na inne (te dalej będą służyć w innym pokoju). Pisze to tak ku przestrodze dla początkujących: najpierw poczytaj i się poucz potem porównuj.

https://www.audiostereo.pl/topic/4528-bw-dm-602s3/page/2/#findComment-68528
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.