Skocz do zawartości
IGNORED

[SANYO] Nowy projektor LP-Z3000 1080p

Pixeel

Rekomendowane odpowiedzi

THX,

Rzeczywiście jestem zadowolony z zakupu Sony po takiej cenie tylko, że to nie ma nic wspólnego z dowartościowaniem. Po prostu nie muszę się dowartościowywać. U Ciebie chyba jest inaczej - wtyczki Furutech itp. Zresztą stwierdzenie, że to ja się dowartościowuję pochodzące od Ciebie jest bardzo zabawne. Potwierdzi to chyba większość osób znających Twoje posty i opisy przy Twoim profilu (chociaż te pozmieniałeś, widocznie zrozumiałeś, że podkreślanie, iż nie mieszka się w bloku zbyt obnaża cechy Twojej osobowości).

Co do wiedzy redaktora J.K. to z pewnością nie dorastam mu do pięt znajomością tematu, ale właśnie to stawia go w złym świetle bo nawet ja - laik widzę, że osoba ta wypisuje jakieś bzdury. Przykład - ostrość mojego Sony ocenił na poziomie HC7000. Albo tak naprawdę nie widział jednego albo drugiego projektora. Ostrość Sony jest dużo gorsza niż tego Mitsu, który jest tak samo ostry jak HC5500. A ten model miałem w domu więc mam porównanie.

Odnośnie tabelki porównawczej projektorów autorstwa pana redaktora to bardzo mnie ona zasmuciła. Wynika, z niej, że jakość Sony (ocena 5,4) jest dwukrotnie gorsza niż Epsona EH-DM2 (ocena 10 !!!). Więc chyba lepiej było brać tego Epsona za 2 tysiące, chociaż to rozdzielczość tylko 854x480.

Chociaż w sumie nie dziwi mnie, że go bronisz.

A co do jakości JVC to chyba każdy wie, że są najlepsze i nikt tego nie kwestionuje więc nie wiem po co są te Twoje wywody.

Patrzę dalej na tę tabelkę i widzę, że jakość JVC RS2 wynosi 3.8. Czy ktoś mnie oświeci o co tu chodzi ? Im mniej tym lepiej ? Jeżeli tak to się cieszę bo mojemu Sony (5.4) zdecydowanie bliżej do JVC niż do większości pozostałych projektorów :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.