Skocz do zawartości
IGNORED

NAPRAWIAC DENONA 3910 CZY ZA TO KUPIC CD

srad

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam taki problem, moj denon 3910 po prostu przestaje czytac plyty cd, mimo ze wszystkie mam oryginalne, przeczytalem na forum ze wymiana lasera kosztuje ok 1000, i ze problem moze powrocic, i w zwiazku z tym mam pytanie do szanownych forumowiczow, czy moze lepiej kupic uzywany wysokiej klasy cd np technicsa sl-p990 za podobna kwote, oczywiscie wiem ze technicsy to nie jest "wysoka klasa" ale mam do tej firmy sentyment, byl to moj pierwszy porzadny sprzet i bardzo milo go wspominam, takze czy lepiej naprawiac 3910 bo dzwiek bije na glowe technicsa (w koncu ten model ma juz 20 lat) czy nie odczuje zadnej roznicy, prosze o porade

Coraz wiecej ludzi zgłasa problemy tego typu z Denonami. Pisałem o tym juz na forum w przypadku 3800. Nie naprawiaj, oddaj i kup coś innego. Osobiście nie radziłbym Technicsa, ale jeśli preferujesz...

Ja miałem problem ze wzmacniaczem. Naprawiałem, wydałem kasę - a ostatecznie (bo usterka powróciła) trzeba było kupić nowy. Więc jeśli sam nie umiesz naprawiać to chyba nie warto! Ja zdecydowałem się na nowy sprzęt - bo używka może być w gorszym stanie niż twój Denon (chociaż wizualnie bez zarzutu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.