Skocz do zawartości
IGNORED

Eltax SYMPHONY 4 Pomocy nie wiem co sie?

manioslawa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , mam pewien problem z wyzej wymienionymi kolumniekami . Dostałem je od kolegi na sprawdzenie bo nabyl je z nieznanego mi źródła. Na pierwszy rzut oka wszystko jest ok, kolumny wyglądaja bardzo okazale lecz gdy podłączam wzmaka tu już jest gorzej . Kolumienki posiadają podwójne wejście głośnikowe pod bi-writing czy jakos tak(nigdy nie pamiętam nazwy) i czy to możliwe ze jak podłączam pod górne wejscie gra basowy głosniki a od wysokich milczy jak podłączam pod dolne jest odwrotnie??? Jak robie mostek, pozorny bi-writing to grają i to powiem ze bardzo okazale na poziomie Tannoy M1/M2 bez upgreadu tyle ze co z tamty moze byc ? Prosze o wasze opinie i pomoc w tej sprawie.

Przy podlaczeniu standardowym brakuje Tobie tzw. zworek, ktore lacza obydwie pary zasickow glosnikowych. Dlatego kolumny graja wszystkimi glosnikami dopiero wtedy, gdy podlaczysz w Bi-wiring.

A gdzie moge dostać takie zworki, no fakt nie pomyslałem o tym , sam mam takie w infinity i nie zauważylem ze tu ich nie ma , no nic to juz wszystko wiem dzieki jeszcze raz za pomoc , jezeli tylko jeszcze ktos by powiedział gdzie moge cos takiego dostać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.