Skocz do zawartości
IGNORED

Różnice pomiędzy AE EVO ONE

meesha

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi ci o roznice miedzy ae aegis one i ae aegis EVO one czy roznice miedzy ae aegis EVO ONE a ae aegis NEO?? z tego co wiem to tyle powinno byc "wersji" serii aegis :)... btw meesha nadal sie zastanawiasz??

chodzi o różnice to pomiędzy evo z czarnym frontem, i "kielichowatą" obudową tweetera, a evo w jednilitych kolorach i płaską obudową + posiadającą bi-wire. Jeśli chodzi o model to napewno AE EVO ONE ale tak mnie teraz naszło, bo budżet mi się skurczył.

chodzi Ci o roznice miedzy EVO one a one :)... roznica jest taka ze evo to (jak juz ci kiedys to gdzies pisalem) "wydanie drugie poprawione" tzw. evo-lucja :)... roznice (z tego co sie orientuje) sa takie jak zauwazyles (nie chce palnac glupoty wiec prosze mnie poprawic jakby co) - inny tweeter, inne fronty i bi-wire... no i brzemienie co idzie za pierwszym i trzecim punktem tej litanii. jesli jest cos jeszcze to chetnie sie dowiem... jak mozesz kupic one za 300zl to kupuj choc ja ze swojego doswiadczenia (i to nie tylko z audio) wnosze ze lepiej poczekac i dozbierac a potem sobie nie pluc w brode ze sie bylo niecierpliwym :).

tak mnie dzisiaj naszło, bo się okazało, że muszę na evo dodatkowo jeszcze poczekać + limit kasy się zmniejszył i na dodatek w jednej kolumnie wysokotonowy (który wygląda zresztą jak średnio) zaczął coś charczeć. Ogólnie nerw. Ale czekam, bo na szybo to tylko buty się kupuje :)

ale poczekaj... gdzie ci zaczelo harczec i gdzie wysokotonowiec wyglada jak sredniotonowiec? :) masz juz evo czy nie ... bo juz nie wiem co ci harczy a na co czekasz :)

sory że namieszałem ale byłem wczoraj trochę %. Charczy mi w tym co mam teraz. Czyli Grundig MBX 25. Audiofilskie jak radiobudzik, dokładnie takie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

(nie ja je wystawiłem, a tym bardziej kupiłem :)

Na AE czekam ale gościu, którego mi poleciłeś miał jakieś problemy i nie doszły zawczasu. Jak inny klient się rozmyśli to będę miał w następnym tygodniu a jak nie to jeszcze trochę poczekam :/

A wątek założyłem, bo wczoraj na allego kończyła się aukcja z aegisami one. Ale faktycznie nie dość, że na kacu to jeszcze wkr.... bym się obudził, że nie doczekałem evo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

sie wcale nie dziwie ze ci cos pierdzi :)...

hmmm... no to chlopak polecial po bandzie (mnie obsluzyl profesjonalnie ale kolumienki byly na miejscu)... pozostaje mi przeprosic i jednak sugerowac zebys poczekal

nie, to nie jego wina. W Anglii podobno przesyłka na czas nie doszła. Podobno. Ale ja mu wierze, bo widzę po aukcjach, że wiarygodny koleś jest. Tyle czekałem to już tydzień mnie nie zbawi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.