Skocz do zawartości
IGNORED

porównanie napędów: DD vs pasek vs idler

jac660

Rekomendowane odpowiedzi

>>>jac660,

Panie doktorze! Ile się należy za wizytę? Ileż to bierze teraz psychoanalityk za taką internetową, niezamawianą diagnozę? Czy to będzie "co łaska", czy "po stopniu" (doktor nauk medycznych?, dr hab.?, profesor?), czy może "po uważaniu"?

Chłopie, nie ośmieszaj się publicznie.

.....kolejna dyskusja o wyższości świąt Bożego narodzenia nad świetami Wielkiej nocy.....poniżej (taki jak mój) luxman pd 282 - dd - na poczatku "zlał" misiowatego Linna 12 - po wymianie wkładki było już tyko lepiej....w czasie dystrybucji (76 - 77) kosztował w Europie 2.500 DM....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>>>jac660,

"0:2" - taki wynik Kulega przewiduje dzisiaj? No to w takim razie nie mamy już czego szukać w tych eliminacjach. Może za kolejne 4 lata się lepiej uda.

>>>Bejnik,

Fajne, fajne,...szlachetne kształty, ładna robota. Nawijaj dalej, bo ojca-założyciela tego wątku ciężko momentami słuchać.

Nie, Kulego, nie szukamy wparcia - szukamy możliwości rozmowy z kimś kto ma coś konkretnego do powiedzenia (a za takiego kogoś mam Bejnika), a nie z kimś kto przez pół dnia ględzi jedno i to samo, jak stara baba całkiem.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Bejnik, 11 Paź 2008, 16:04

>.....kolejna dyskusja o wyższości świąt Bożego narodzenia nad świetami Wielkiej nocy.....poniżej

>(taki jak mój) luxman pd 282 - dd - na poczatku "zlał" misiowatego Linna 12

Jestem w stanie w to uwierzyć,w ogóle mam dziwne wrażenie,że Lp12 "jest lany" przez wiele znacznie od niego tańszych gramofonów.To chyba taki pomysł na price is product.Bejnik napisz proszę jaką wkładkę zapiąłeś do Luxmana.Gospodarza przepraszam z off topic.Na swoje usprawiedliwienie dodam tylko,ze pod stwierdzeniem Bejnika:>.....kolejna dyskusja o wyższości świąt Bożego narodzenia nad świetami Wielkiej nocy.....Podpisuję się obiema rękami.

Pozdrawiam

Paweł

.........przepraszam za milczenie - wieczorkiem sieć padła........wkładka w Luxmanie - taka jak w "o mnie" budżetowe blunote "babele" - jak na moje potrzeby wystarcza aż naddo......pozdrawiam - Andrzej.

Paweł Skurzewski, 12 Paź 2008, 10:28

......taki piekna niedziela, że wygnało mnie poza dom....warto było.....co do wkładek, to przy moim systemie, opartym na wbudowanym we wzmacniacz pre (moim zdaniem solidnym) nie ma sensu "szaleć" i wkładka (oczywiście mc) na poziomie 1.000 zł zupełnie wystarczy.....poziom przekazu wystarczający do rzetelnej oceny jakosci zarówno nagrania jak i inżyniera dźwięku......a teraz przy kapce koniaku wracam do EL&P w perwszych, nie japońskich (od których uchowaj mnie Panie) tłoczeniach....do miłego - A.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.