Skocz do zawartości
IGNORED

Witam Serdecznie. Az tu mnie przywiało.

nemesis

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...

nemesis

chcesz pomagać? potrzebyje pomocy;)

potrzebuje kabelek głośnikowy ale nie chce wydać na niego rocznej pęsji zarabiam mało;)

czego potrzebuje,czego oczekuje

dzwięk ma być sfobodny, analityczny, ciepły, nie zduszony, detale potrzebne, głębia mile widziana

Witam! wracając do NHTek to właśnie te kultowce NHT 1.5 a wcześniej ich poprzednik 1.3. W Europie sprzedawane z dopiskiem A. Prawdziwa pierwsza liga podstawkowa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-18948-100009461 1228903547_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

knopek

już zdązyłem się przekonac że wydać na kabelki 2000zł to czasm dobre rozwiązanie próby z tańszymi moga wyjść dużo drożej a efektu i tak nie bedzie

nemesis

długość 3m taka mi wystarczy, pytasz z czym to ma grać czy jaka muzyka ma przez to płynać?

naście lat temu miałem NHT 2.5i i też dobrze wspominam, kosztowały mnie $880 z przesyłką do Polski z tego co pamiętam ;) Te 3.3 ze zdjęcia powyżej to klasyk, fajnie grają i tanie jak barszcz na sh

generalnie ja preferuje dzwiek otwarty szczegolowy ale nie ostry. takie własnie kable robi nemesis audio project. zabawe i hobby przerodziłem w manufakture audio... moze kiedyś bedziesz miał przyjemnosć potestować.

jezeli chodzi o nht to model ze zdjecia jest świetną kolumna, miałem duże problemy z doborem pieca do nich ostatecznie zlądowałem ze wzmakiem adcom i cd california audio labs, grało nieżle.. pozdrawiam wszystkich miłośników nht

nemesis

wcześniej troszke zabardzo się rozpisałem odnośnie moich wymagań co do kabla,

ja poprostu chce żeby to co wyjdzie ze wzmaka znalazło się na kolumnach,

wspomniane przez ciebie nemesis audio project gdzie można posłuchać-nabyć?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.