Skocz do zawartości
IGNORED

Cardas,Argentum czy Kubala-Sosna?

mk345

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście mam możliwość dopłacenia różnicy do wyzszego modelu, z tym że Pan Jarosław z Audiofast stwierdził, że Fascination ma trochę lepszą przestrzeń, górę od Anticipation ale pozostałe aspekty czyli m.in. niskie częstotliwości pozostają zbliżone, w związku z tym prwdopodobnie będzie za szczupło w zakresie niskich tonów.

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Cocine

Gdybys rozumial co czytasz to bys sie zorientowal co czytasz,moze wiecej sluchaj muzyki. :))

Wkleilem cytat z watku Stempura i to sa jego przemyslenia o wygrzewaniu takze.

A tak w ogole kazdy kto uzywa moich kabli wyciaga te same wnioski.Ja na to nie mam zadnego wplywu.

Nigdy nie mow nigdy .:)

A i pamietaj "curiosity kill the cat";)))

A to znaczy że Stempur ma maszynkę i zna sposób na wygrzewanie:)

PO wpisach dorosłych facetów wnioskuję, że głowy macie mocno wygrzane (przegrzane). Pokazałem wpisy kolegom w pracy. Śmiech nie ustawał przez kwadrans:)))

Dostarczacie niebywałej rozrywki na wzór dobrej komedii :)

Pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.