Skocz do zawartości
IGNORED

Czy warto kupić głośniki JBL?

jblmaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!!!

Mam pytanie odnośnie kupna głośników, ostatnio znajomy zamówił do swoich JBL E100 gwizdki na stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) bo się spaliły, kupiłem obudowy z popalonymi głośnikami i teraz chcę zamontować nowe, będą pasowały od JBL E90, ale co o tym sądzicie? Dobry pomysł? Czy macie może jakieś tańsze albo w porównywalnych cenach rozwiązanie? Tylko prosiłbym o polecanie sprawdzonych sprzedających,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest sprawdzony przez znajomego, ale szukam jeszcze alternatywy, może nie jbl?

Z góry dziękuję za odpowiedzi!!!

Pozdrawiam!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jeśli wiesz jak te głośniki grają to po co ryzykować kupno innych skoro nie wiesz jak one brzdąkają?

Chyba, że jedynym kryterium to kasa. To można kupić bardzo fajnie wyglądające "chińczyki". Bardzo fajnie wyglądające to za mało to wygląda świetnie, ale jaki to dźwięk wydobywa to już insza historia.

Zrozumiałem ze kupiłeś już kolumny JBL e90, ale wysokotonówki są przepalone, tak? Proponuję jednak trzymac się czesci JBL-a i zamówic gwizdki tej firmy. Muszisz poszukać gdzie dostaniesz najtaniej.

Tak posiadam taki sprzęt, ale jak pisałem "kupiłem obudowy z popalonymi głośnikami i do tych kolumn będą pasowały głośniki z JBL E90" Motyw jest taki, że ja to zrobię i odsprzedaje kuzynowi, ale nie chce mu wciskać nic złego, JBL jest dobrą firmą i jestem zadowolony, ale pytam czy nie macie innych propozycji w podobnej cenie, innych waszym zdaniem lepszych firm.

Pozdrawiam

Już trochę odpowiedzi dostałem ale dalej nie otrzymałem alternatywy do strony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) proszę o jakiś podobny serwis z takimi ofertami nie muszą być to koniecznie głośniki JBL może być też inna dobra firma.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Engineer, 20 Lis 2008, 15:43

>Jbl to znakomita firma. NajlepszA!

hhehe, uśmiałem się.więcej prowokacji w tym tekście niż prawdy

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

>jblmaniak

na twoim miejscu nie kombinowałbym ze zmianą głośników, jesli masz obudowę to dokup takie głośniki na jakie ta obudowa została zaprojektowana

rzadko zdarza się polepszyć co zostało dobrane przez producentów

jesli masz zamiar zakupić inne głośniki proponuje też i nową obudowę dobraną do tych głośników

większość experymentów ze zmianą już istniejących głośników raczej mizernie wychodzi

więc daj sobie spokój i kup takie jakie były

alternatywa:

zakup innych kolumn

Kupiłem dwie skrzynie z popalonymi głośnikami i tam chce wstawić coś;) ale to jest tylko na sell bo mam swój sprzęt a skrzynie kupiłem dosłownie za grosze.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.