Skocz do zawartości
IGNORED

Musical Fidelity A2, wejście gramofonowe

paul_67

Rekomendowane odpowiedzi

na pewno nie każdy:), zreszta ten, który tam jest słyszałem, że nie jest taki zły:), napisz, co Tobie sie w nim nie podoba, ale jeżeli już chcesz coś zewnętrznego to ja bym zaczął od znanego na forum CS Blue, czy raczej Silver (lepsza, nowsza wersja Blue), który jest do dostania od czasu do czasu na allegro albo wal prosto do kolegi ahaji i pogadaj w tej sprawie, to będziesz miał wykurwiacza na długie lata

Mam Musical fidelity x-t100, super wzmak, ktory, jak czytalem ma calkiem niezly preamp phono i rzeczywiscie jest niezly ale cs blue II, ktorego mialem jest sporo lepszy, warto doplacic.Generalnie wszystko ulega poprawie ale trzeba go porzadnie wygrzac. Takze Pro-ject Phono box se II powinien byc ok jesli chcesz mc, nie wiem skad ta niechec do pro-ject na forum, ja mam kilka tych malych klocuszkow pro-jecta i wg mnie sa super jak na swoja cene i rownie fajnie wygladaja. Uznal bym ich brzmienie za mniej dynamiczne ale za to cieplejsze i przyjemniejsze. Cs blue jest tanszy od pro-ject se II, wg opinii uzytkownikow, ktore czytalem, powinien byc tez lepszy, pozdrawiam

Według mnie Musical Fidelity A2 radzi sobie nieźle z podpiętym gramofonem, ale przecież zawsze może być lepiej.Nie porównywałem z innymi przedwzmacniaczami i trudno mi powiedzieć na czym stoję...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.