Skocz do zawartości
IGNORED

Audioświry 2008

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

to ja proponuję kolejny:

Kto kogo zna;) (temat budowlany z kompleksami (sebastianka)

nr 1

seba78:

"sam znam kilku do których nie zapukasz nawet przez sufit bo dzieli was kilka pięter. Każdy ma gdzieś sufit, który dla kogoś jest podłogą. Drwienie z tych na dole jest nieeleganckie itd. I to chciałem tak naprawdę przekazać a kolega qman się dołożył bo dokładnie takie same wnioski mu się nasuneły."

dodałbym do tego 2 kategorie: pary homo na forum i fantazja, czyli jak zarzucić komuś coś, czego nie napisał ;)

To kolejny pomysł.

Kto najczęściej użył wyrażenia "odwracać (chociaż różne "wersje" tego słowa się pojawiały, np.: "wywijać"?) kota ogonem", i dlaczego akurat w stosunku do tego kogoś tak często odwracano, oczywiście wg mniemania tego kogoś, kota ogonem? Mój faworyt ma 3 strony wypowiedzi, w których używał tego zwrotu.

A właśnie przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł.

Kto ma najlepsze skany testów Caspiana (i po co)?

Czy konkurs nadal trwa?

foxbat, 4 Gru 2008, 11:58

>Koniec roku, moze czas ten 2008 rok na forum troszke podsumowac. Proponuje kategorie:

>

>

>1. Najlepszy forumowicz

>2. Najlepszy troll

>3. Najlepszy handlarz

>4. Objawienie roku

>5. Najwieksze wydarzenie na forum

>

>jeszcze jakies propozycje?

tak,

najlepszy redaktor roku

• 3 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.