Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw głośników do KD

leopard33

Rekomendowane odpowiedzi

Witam proszę o szybką poradę co wybrać.

Mam Paradigmy Monitor9v2 i trafiła się okazja dokupienia do kpl. Monitor5, Mini Monitor, CC-370 i PS-1000. Ze względu na pokój 16m miałem zamiar kupić do KD zestaw Paradigma Cinema 70 lub 90 a Monitory9 zostawić do STEREO, w przyszłości (większy pokój) Monitory9 robiły by za Fronty a zestaw Cinema powędrowałby na tył i miałbym wtedy 7.1. Troszkę namieszało mi w głowie możliwość dokupienia reszty zestawu Monitor i tu moje pytania:

-Czy Monitory5 nadadzą się na tył i gdzie lepiej na Surround czy lepiej na Tylny Surround?

-Jak na tle PS-1000 wypadają te z zestawów Cinema?

-Przy systemie 7.1, czy na tyle nie lepiej będą się spisywały 4 takie same głośniki z zestawu Cinema czy nie ma to znaczenia że głośniki są różnych wymiarów ale tej samej Serii(Monitor)??

Proszę o szybkie wskazówki ponieważ muszę się decydować na jedno z w/w rozwiązań.

https://www.audiostereo.pl/topic/47587-zestaw-g%C5%82o%C5%9Bnik%C3%B3w-do-kd/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.