Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz CD tylko do słuchawek

misha_kasparov

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

najmocniej przepraszam, że wątek ten umieszczam w Stereo a nie w Ogłoszeniach, ale...

hmm... co by tu wymyśleć, żeby mnie drodzy koledzy od razu nie zbesztali(?). A tak poważnie, to szukam niedrogiego(z akcentem na NIEdrogiego) odtwarzacza stacjonarnego, który będzie mi służył wyłącznie w sypialni do wieczornych odsłuchów, podczas czytania przy lampce, tak więc nie musi to być jakieś referencyjne bydle, a tylko źródełko co to moje słuchaweczki(patrz profil użytkownika) napędzi. W zasadzie nie chodzi mi tutaj o doradzenie, co kupić, a czego nie kupować, natomiast o to, czy może ktoś z drogich kolegów, nie ma może jakiegoś "rupcia", którego wstydziłby się wystawić w dziale "Ogłoszenia", a jednak chętnie chciałby się takowego pozbyć za jakąś symboliczną kwotę, a przy okazji dać radość młodemu w związku ze zbliżającymi się świętami? ;) Powiem szczerze... myślę o kwocie nie przekraczającej 100zł, a właściwie, to najbardziej ucieszyłbym się, gdybym usłyszał, że ktoś ma do oddania CD-ka za ca. połowę w/w kwoty ;)

Serdecznie pozdrawiam,

Misha Kasparov

https://www.audiostereo.pl/topic/47614-odtwarzacz-cd-tylko-do-s%C5%82uchawek/

W stanie surowym to mało co w tej kwocie będzie dostatecznie dobrym źródłem dla Twoich słuchawek. Nie chodzi tylko o sam stopień słuchawkowy w CD-kach, bo z tym jeszcze jakoś można sobie poradzić, ale o samą jakość części analogowej i DACa, które określają jakość i charkater brzmienia. Bo raczej nie o transport tu chodzi.

Może jakiś starszy Harman-Kardon albo Yamaha?

Hehe bawilem sie w podbijanie aukcji usera tego forum(manioslawa) aukcje niestety wygralem;/ jako ze jestem czlowiekiem honoru zaplacilem i wkrotce bede mial niechcianego klocka w domu, co to jest nie wiem, musialbys sie skontaktowac z McGyverem, mialem wyslac jemu do ulampienia, potem odsprzedac ale zadne plany nie wypalily, klocka odsprzedam po cenie zakupu+koszt wysylki jesli jestes z Wroclawia dowioze osobiscie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie wciskam i nie namawiam ale onkyo za 130zl + koszt wysylki chyba jest ok Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Musialbys sie pobawic w wstawienie lampucery do srodka wiec chyba odpada,

ale zycze owocnych poszukiwan, pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Nie do końca rozumiem, czym jest lampucera, a w szczególności tego w którym miejscu toru jest ona wstawiona. Chodzi mi o to, że w torze słuchawkowym też słychać działanie tego "upgrade-u"? No i dlaczego akurat w tym przypadku tak naciskacie na tą lampucerę, czy jest to konieczny zabieg? No i przypominam główne zamierzenie tego wątku: poszperajcie po piwnicach i komórkach, pewnie znajdzie się jakiś odtwarzacz, który u Was się tylko kurzy, a ja jednak bym z niego skorzystał ;)

za stowke z przesylka moje onkyo dx 7222 na opampach burrbrowna bym mogl sprzedac bo stoi od roku i nic nie robi... problem w tym ze kiedys przez przypadek spialem ten cedek i komputer z holdegronem (nie zauwazylem ze jest cedek wlaczony) i poszlo napiecie po dwoch kabelkach i jedynym poszkodowanym jest cedek... mechanicznie jest w 100% sprawny tylko troche rzezi na wysokich (swoja droga pytanie do bardziej obeznanych w elektornice - co to moze byc? :) ). pewnie trzebaby oddac na male co nie co do serwisu... ale za to odtwarzacz zacny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.