Skocz do zawartości
IGNORED

Cambridge Audio DV89 - upgrade

muchatek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem Cambridge Audio DV89. Odtwarzacz ten mimo licznych plusów, posiada kilka dość irytujących wad. Po pierwsze, wg danych producenta, model ten nie odtwarza MP3. Długo żyłem w nieświadomości, że można to zmienić -funkcję tę da się włączyć z poziomu zaawansowanego menu po uprzednim wpisaniu kodu. Dosyć niemiłym zaskoczeniem był tez fakt, że DV89 nie czyta polskich czcionek w napisach (mimo zmiany języka i wpisaniu kodu odpowiadającego za jęz. polski). Mam nadzieję, że wśród forumowiczów są użytkownicy DV89 - do nich miałbym dwa pytania: 1. Czy udało się komuś odblokować polskie napisy? i 2.Czy ktoś przeprowadzał już upgrade softu, który jest do ściągnięcia na stronie Cambridge Audio? Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki.

https://www.audiostereo.pl/topic/47827-cambridge-audio-dv89-upgrade/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.