Skocz do zawartości
IGNORED

hd980 Prośba o test z audio video 12/08

giersz

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

w pracy słuchałem tego Harmana i tragedia,proszę wyobrazić sobie HK970 z cofnięta średnicą i jeszcze bardziej wycofana góra i robi się dramat podtytułem HK980 dudniący bas,nie wiem gdzie recenzent słyszał ponoć średnie,może na raucie sponsorowanym przez HK,pisze mi się to dość ciężko ma sentyment do tej marki,pierwsze wzmacniacze jaki miałem to Harmany i zawsze grały dobrze,najlepiej seria PM,słuchałem z różnymi kolumnami Heco Metas 500,Magnat 507,Wharfedale 9.5,Canton CHRONO 509,Jbl 60,80,90 seria E,też myślałem że to kwestia wygrzania,dałem wzmakowi ognia ponad dwa tygodnie 12 godzin dziennie,możliwe że to zamało ale nic nie pomogło jak dudniło tak dudni

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.